Playboy heeft publicatie naaktreportage Dewi afgeblazen!

Ai, wellicht niet zo leuk nieuws voor mannelijk Nederland en de betrokkene zelf: Dewi Pechler. Naar verluidt heeft Playboy de publicatie van de naaktshoot van de zangeres, die bekend werd door Idols en Popstars, volledig gecancelled nu haar verschijning in het blootblad naar buiten is gekomen en de foto’s al ver voor publicatie gelekt zijn.

Het management van Dewi is op zijn zachtst gezegd ‘not amused’ en Dewi zou in tranen zijn, want ze kan niet alleen naar de publicatie, maar ook naar de centjes die ze zou krijgen voor deze shoot, fluiten… Eerder werd nog stellig ontkent dat Dewi de schaars gekleedde dame op de foto’s zou zijn en zij in de Playboy zou gaan, maar inmiddels weten we wel beter. Vraag is nu: wie heeft de foto’s van Dewi gelekt? Dewi zelf? In dat geval zou Dewi een fikse boete aan haar kont hebben hangen, maar het zou allemaal net even wat anders liggen…

Het management van Dewi laat weten dat de foto van Dewi’s laptop of telefoon ontvreemd zou moeten zijn. Dewi heeft maandag aangifte gedaan van computervredebreuk en schending van haar portretrecht. Het is niet bekend wie de foto van haar telefoon of laptop heeft ontvreemd en hoe dat precies is gebeurd. Of zou het allemaal één grote reclamestunt zijn van Playboy en staat de mooie Dewi aankomende maand toch gewoon in het blad?

Lees ook:Dewi alsnog in Playboy
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)
Lees ook:Alle Playboy foto’s van Nicolette Kluijver (de echte foto’s!)
Lees ook:Dewi schittert op haar eigen feestje (zie foto’s en video!)
Lees ook:Foto’s Playboy Britt Dekker alweer gelekt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Playboy heeft publicatie naaktreportage Dewi afgeblazen!

  1. Pingback: ‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!) | Glamour

  2. Pingback: Dewi (Idols, Popstars) werkt aan album | Nlpop

  3. Pingback: Dewi alsnog in Playboy | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>