Gordon presenteert boek vol ‘liefdeslessen’

Afgelopen vrijdag kwam het eerste boek uit van Gordon. De boek kreeg de titel mee De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart. En als er één een ervaringsdeskundige is op dat gebied, dan is het Gordon wel. Het boek werd in Studio 21 door niemand minder dan Connie Breukhoven uitgereikt aan Gordon en veel bekende vrienden en collega’s waren hierbij aanwezig zoals Estelle Gullit, Jeroen van den Boom, Marijke Helwegen en Char.
Connie wist er een spraakmakende presentatie van te maken, want voor de ogen van alle bezoekers scheurde zij bladzijdes uit het boek… tot grote schrik van Gordon zelf, een actie die tot op heden niemand echt begrijpt.

Met de uitbreng van het boek De Liefde, Gids voor het Gebroken Hart, toont Gordon een kant die veel mensen nog niet van hem kennen. Gekweld door vele mislukte relaties vertelt hij in een vaak ontroerend betoog over de liefde en geeft tips en adviezen aan mensen die in liefdesnood zitten. De teksten worden afgewisseld met oprechte songteksten en hartverwarmende persoonlijke gedichten. Gordon schreef naar eigen zeggen dit boek om anderen te helpen en te ondersteunen en geeft daarmee aan behalve een klein hartje, ook een heel groot hart te hebben…
Zie de foto’s van de presentatie hieronder.Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Gordon laat tattoo zetten als boek 25.000 x verkocht wordt
Lees ook:Fittie tussen Connie Breukhoven en Gordon (luister gesprek!)
Lees ook:‘Hans Breukhoven ging vreemd’
Lees ook:Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!
Lees ook:Gordon wilde vaste vervanger Albert worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>