Dinand Woesthoff wordt voor de derde keer vader

Kane-zanger Dinand Woesthoff wordt voor de derde keer vader. Zijn vrouw, de Britse Lucy Hopkins, is zwanger. De baby wordt in het najaar van 2010 verwacht. De zanger maakte dit zelf vanmorgen bekend in het radioprogramma van Giel Beelen.

Dinand heeft al twee zoontjes; Dean Maddy, die hij kreeg met Guusje Nederhorst, die zeven maanden na de bevalling overleed aan borstkanker en Jimi Frank, die in 2006 werd geboren uit zijn relatie met Lucy. Toevallig werd de zanger vorige week nog uitgeroepen tot Papa van het Jaar door het blad Mama Magazine.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Dinand Woesthoff getrouwd op Ibiza
Lees ook:Weer zoontje voor Dinand Woesthoff
Lees ook:Elle van Rijn naakt op cover!
Lees ook:Dinand, Johnny én Bridget bij ‘Dag van het Vergeten Kind’
Lees ook:Bridget Maasland is Mama van het Jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dinand Woesthoff wordt voor de derde keer vader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>