Sieneke ontmoet rivalen

Sieneke, die dit jaar voor Nederland zal deelnemen aan het Eurovisie Songfestival met Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie), stond afgelopen zaterdag oog in oog met haar rivalen op de Zaanse Schans. Zaterdagavond gaven de artiesten een groot concert in uitgaansgelegenheid Lexion te Westzaan als opwarmer voor het Eurovisie Songfestival op 29 mei in Oslo.

Zestien songfestival-deelnemers waren afgelopen zaterdag aanwezig om deel te nemen aan de show Eurovision in Concert. Het enthousiasme bij de andere deelnemers over het liedje van Sieneke was groot. Sieneke heeft al laten weten dat ze geen jurk zal dragen tijdens het songfestival. De voorrondes van het Eurovisie Songfestival vinden plaats op 25 en 27 mei. De finale zal op 29 mei in Oslo plaatsvinden.
Op 27 mei zal Sieneke als negende opmoeten, waarna duidelijk zal worden of ze deel mag nemen aan de finale. In de finale zitten in ieder geval al de landen Spanje, Groot Brittanie, Duitsland, Frankrijk en gastland Noorwegen. Uiteindelijk zullen er vijfentwintig acts deelnemen aan de finale; de vijf eerder genoemde finalisten en uit beide voorrondes elk tien acts. Zeventien landen nemen deel aan de tweede voorronde waarin Sieneke zit, uiteindelijk zullen er dus nog zeven afvallen. Grote concurrenten zijn onder meer Ierland, Denemarken, Israel, Zweden en Turkije.

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Eerste vijftien finalisten Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Sieneke repeteert in Oslo (zie de beelden)
Lees ook:Sieneke gaat Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival
Lees ook:Zo zal Sieneke er vanavond uitzien tijdens het songfestival
Lees ook:Josh Dubovie vertegenwoordigt Engeland tijdens songfestival

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sieneke ontmoet rivalen

  1. Pingback: Tweets die vermelden Sieneke ontmoet rivalen | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>