Levi van Kempen (ONM) in Mega Mindy film

Van soap naar musical en nu naar kinderfilm. Levi van Kempen zal een gastrol vervullen in de film Mega Mindy en het Zwarte Kristal. Deze tweede film van superheldin Mega Mindy zal dit najaar in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen te zien zijn. Ook Urbanus en Hero Muller zullen in deze film te zien zijn.

Een deel van deze film zal in het Zuid-Spaanse Almeria en het nabijgelegen Tabernas worden opgenomen. De opnames van deze Studio 100 film starten in mei.

Soaphunk Levi van Kempen (oa bekend uit Onderweg Naar Morgen en binnenkort te zien in de musical Je Anne) zal de rol van Axel op zich nemen. Deze boef wil door middel van het zwarte kristal een ‘slechte kopie’ maken van Mega Mindy. Hero Muller (oa bekend als Zeno Terpstra in Het Huis Anubis) zal de rol van Klaus spelen; een jeugdvriend van Opa Fonkel die mee op zoektocht gaat. Urbanus kruipt in de huid van de Sultan van Zahambra.

Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Sister Act in premiere! (foto’s)
Lees ook:Plopsa Group investeert 22,5 miljoen euro
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Yolanthe uit de film ‘Move On’ geknipt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>