Anna Drijver doet het met Diggy Dex

De mooie Anna Drijver doet het met Diggy Dex… zingen dus. Diggy Dex en actrice Anna Drijver zijn namelijk samen de studio ingedoken om een nummer op te nemen. De nieuwe single is een bijzondere samenwerking tussen rapper Diggy Dex en actrice Anna Drijver, die de vocalen van het refrein voor haar rekening neemt.

Het nummer heet “Wat Doe Je Dapper” en is eigenlijk een andere kreet voor “Wat doe je stoer”. De tekst gaat over het gevoel wat je kunt hebben aan het begin van een relatie. Het idee voor de samenwerking komt van Diggy Dex zelf: “In mijn geval deed mijn vriendin een beetje tof (dapper) wat ik eigenlijk ook wel weer interessant vond. Dus eigenlijk wat het refrein ook zegt: “Wat doe je dapper, maar ik wil nog meer, meer dan het blijft bij die ene keer !”  Ik vond dat de song nog een vrouwelijke touch nodig heeft omdat het een spel is tussen man en vrouw. Mijn keuze viel op Anna omdat ik juist iets anders dan een ‘standaard’ zangeres wilde hebben. Ik wist dat zij zong en heb haar gevraagd om mee te doen.” Diggy Dex is enthousiast over zijn samenwerking met Anna Drijver, bekend om haar hoofdrol in de Nederlandse film Bride Flight en haar rol in de kaskraker Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Deze film trok meer dan 1 miljoen bezoekers en is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Kluun. Zie de clip hieronder…

Lees ook:Anna Kournikova gewond bij een bitchfight
Lees ook:Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’
Lees ook:Anna Drijver naakt onder de douche
Lees ook:Video ‘Poes zonder broekje’ meer dan een miljoen x bekeken!
Lees ook:Loft, topper van eigen bodem

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anna Drijver doet het met Diggy Dex

  1. dnd

    Die mensen naaien me telkens weer met hun titels!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>