Playboy Nicolette Kluijver goed verkocht

Het aprilnummer met daarin een naakte Nicolette Kluijver is goed verkocht volgens Playboy zelf. Verkoopcijfers wil het blad echter niet bekend maken. De april-editie komt niet terecht in de lijst van best verkopende nummers ooit, maar daar zou het blad ook niet op hebben ingezet. Verkoopcijfers zoals de editie met Patricia Paay zijn in ieder geval niet behaald. Het gerucht dat het een van de slechtst verkopende nummers ooit was, werd eerder stellig ontkend.

De 25-jarige Nicolette ging uit de kleren voor Playboy in het bijzijn van camera’s voor haar tv-programma ‘Spuiten & Slikken. De reacties op de shoot waren, ook op onze site, erg uiteenlopend. Toch vond maar liefst 59% van onze lezers de shoot wat tegenvallen…

Lees ook:Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy
Lees ook:Nicolette Kluijver na Playboy nu ook bloot in Viva
Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘Mam, ik ga in Playboy!’ (eerste foto!)
Lees ook:Video: Nicolette Kluijver uit de kleren
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Playboy Nicolette Kluijver goed verkocht

  1. Pingback: Nicolette Kluijver stiekem getrouwd | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>