Sylvie van der Vaart geen winnares Let’s Dance

Sylvie van der Vaart is niet de grote winnares geworden van Let’s Dance, de Duitse versie van Dancing With the Stars. Ze verloor van mede-finaliste Sophia Thomalla, een actrice. Sylvie danste al enkele weken met een gebroken rib, maar daardoor liet Sylvie zich niet uit het veld slaan. Omdat de presentatrice in Duitsland heel populair is, werd verwacht dat zij de show zou winnen.

Behalve de gebroken rib was er nog meer pech voor Sylvie tijdens de dansshow. Haar danspartner Christian Bärens ging twee weken terug door zijn rug en werd vervangen door Christian Polanc. Toch zat Sylvie niet bij de pakken neer en ging met volle enthousiasme de finale in, die op de verjaardag van zoontje Damian gedanst werd. Helaas moest zij het doen met een tweede plaats.

Sylvie tekende onlangs een miljoenencontract bij het Duitse RTL. De vrouw van Rafael van der Vaart is heel populair bij onze oosterburen. Ze zit onder meer in de jury van Supertalent, een soort Holland’s got Talent en zal op reportage gaan voor het programma Exclusief.

Sylvie zou overigens een stadionverbod van de KNVB hebben gekregen bij de oefeninterlands in Rotterdam en Amsterdam, omdat sponsor Heineken bang is dat Sylvie in haar Dutchy Dress jurkje van concurrent Bavaria op komt draven. Zonder deze jurk is Sylvie overigens wel welkom…

Lees ook:‘Sylvie van der Vaart gaat vreemd!’
Lees ook:Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:Sylvie van der Vaart danst zonder pruik (zie foto!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart zonder pruik (zie foto’s!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sylvie van der Vaart geen winnares Let’s Dance

  1. peter

    Gaan we weer……Brood en Spelen!!! voor de (domme) massa.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>