Robbie Williams verkoopt zijn huis met verlies

Waarschijnlijk zal hij het niet in zijn portemonnee voelen, maar Robbie Williams (36) heeft zijn huis verkocht met een verlies van 600.000 engelse pond. Hij kocht het zeven slaapkamers tellende landhuis een jaar geleden voor 8,1 miljoen pond, maar nu heeft hij het kunnen verkopen voor “slechts” 7,5 miljoen. Eerdere berichten lieten weten dat Robbie een miljoen op het huis zou verliezen, maar de aankoopprijs bleek lager.

Compton Bassett House is een van de grootste landgoeden in Wiltshire in privé-eigendom. Williams zou geinteresseerd zijn geraakt in het huis, omdat het in mysterieuze energiebanen zou liggen dat UFO’s leidt. Robbie is hevig geinteresseerd in aliens. Robbie wil nu full time in Los Angeles gaan wonen met zijn vriendin, de Amerikaanse actrice Ayda Field. Robbie zou al weken niet meer gesignaleerd zijn in de omgeving van het huis.

Het huis heeft zeven slaapkamers, acht badkamers, een bibliotheek, een tennisbaan, een helicopterhangar, zwembad en een heel groot stuk land. Het werd gebouwd in de 18e eeuw, maar werd enkele jaren geleden gerestaureerd.

Lees ook:Robbie Williams verliest een miljoen op huis
Lees ook:Jenson Button (F1) doet bod van 6 miljoen op huis Robbie Williams
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Robbie Williams wordt vader!
Lees ook:Beelden huwelijk Robbie Williams in video ‘Soul Transmission’ (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>