Foto’s arrestatie Joran van der Sloot

Eerder vanavond wisten we je al te melden dat Joran van der Sloot gearresteerd is in Chili. Joran wordt verdacht van het vermoorden van de 21-jarige Stephany Tatjana Flores Ramirez uit Peru. Op de foto’s die wij zojuist binnenkregen lijkt van der Sloot de rust zelve…

Het kan mogelijk nog vijf dagen duren totdat Joran van der Sloot aan Peru wordt uitgeleverd. De Chileense politie wacht op het door Peru uitgevaardigde internationale arrestatiebevel. De Chileense autoriteiten kunnen Joran van der Sloot formeel pas in voorarrest plaatsen als ze het internationale arrestatiebevel binnen hebben. Tot die tijd worden Joran zijn papieren afgenomen en krijgt hij ‘huisarrest’.

Lees ook:Joran van der Sloot opgepakt!
Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru
Lees ook:28 Jaar cel voor Joran van der Sloot
Lees ook:Video: ‘Ik ben fan van Joran van der Sloot’
Lees ook:De moeder van Joran van der Sloot spreekt

45 Reacties // Reageer

45 thoughts on “Foto’s arrestatie Joran van der Sloot

 1. Pingback: SBS donderdag met docu Joran: Het Complete Verhaal | Zappen

 2. Liz en Julia

  Nou wij vinden het hartstikke lullig wat er met Joran is gebeurd. Dat ze zo met hem lopen te showen terwijl er nog niets echt vaststaat. En hoezo mag hij niet zeggen dat het in een opwelling gebeurde? Denkt iedereen alleen maar dat hij dat doet omdat hij dan strafvermindering krijgt? Volgens ons denkt hij zo helemaal niet omdat hij gewoon nog helemaal in shock is.En trouwens zij had toch ook niks te zoeken in zijn laptop of was dat een soort complot dat zij in zijn laptop ging kijken toen hij even koffie ging halen? Ze had toch gewoon kunnen zeggen: “hee Joran mag ik effe me mail checken als jij koffie haalt?” Dan was er toch niks aan de hand geweest dan had hij nooit zo’n klap gegeven die waarschijnlijk per ongeluk verkeerd uitpakte. Wij geloven niet dat Joran haar dood wilde maar dat hij wel schrok dat ze achter zijn laptop zat omdat daar dingen instaan die haar niet aangingen. Als ze slim was geweest had ze effe nagedacht hoe ver die koffietent was en hoeveel tijd ze had om in die laptop te koekeloeren.Niet dat wij vinden dat dat meissie dood moest want dat is ook in- en intriest maar ze had gewoon moeten vragen of ze die laptop mocht gebruiken.Moet je nagaan als iemand in jouw privé post en mail gaat zitten wroeten en ga nou niet zeggen dat jullie nooit wat te verbergen hebben op de computer want dan gaan we deze week nog heilig verklaringen aanvragen bij de paus. En dat hij weg mag rotten in zo’n Peruaanse gevangenis dat is natuurlijk wel allemaal humaan en politiek correct? Nou dan zijn wij maar niet politiek correct maar zoals er nu met hem wordt omgegaan dat is gewoon penose mentaliteit, echte Zuid-Amerikaanse macholullo’s. Wij gaan gewoon met Joran schrijven als hij op een vaste plek zit en niet omdat we hem aanbidden want het is nog niet eens ons type (zwart, gespierd,kaal of heel kort)maar ook hij blijft een mens en dan is het minste wat we kunnen doen af en toe een brief of een kaartje, dat hij weet dat hij niet door iedereen is uitgekotst. Nee we zijn ook niet van een sekte of een kerk, we zijn gewoon ons eige en gewoon van onszelf! Liz en Julia

    /   Reply  / 
  1. ed.k

   liz en julia …. ik ben het volledig met jullie eens … deze jongen is door de cia,fbi,beth holloway en vele anderen neergezet als de grootste crimineel die heeft geleefd.ik vind het ook niet normaal dat bijv peter r en patrick van der eem en terror jaap en sbs6 zoveel geld aan deze jongen hebben verdiend. en natuurlijk al die andere mensen in de usa bijv die moeder van nathaly holloway die heeft bakken geld verdiend aan haar dochter en dan praat ik niet over duizenden maar miljoenen dollars en dit laatste heb ik van een betrouwbare bron in de usa ik weet nog veel meer over patrick en al die andere mensen die zogenaamd patrick als de grootste crimineel hebben behandeld ….maar zelf zijn ze wel over de rug van een ander stukken rijker geworden … ik wordt kots misselijk als ik er al over nadenk, ik ben geen fan van patrick maar ik weet wel dat hij dacht wat jullie kunnen kan ik ook…

     /   Reply  / 
   1. Liz en Julia

    Fijn om mensen te ontmoeten die wel weten waarover het gaat!!

      /   Reply  / 
  2. Ed.K

   Ik vindt iedereen die aan deze hele media hyp verantwoordelijk voor wat er nu gebeurt met een jongen van 22 jaar. Tentoon gesteld als een van de verschrikkelijkste killers deze eeuw.
   Ik praat niet goed wat deze jongen heeft gedaan. En uit ook mijn medeleven uit naar de familie’s van de vermoorde meisjes. Maar als je wordt achterna gezeten door de media geld wolfen dan zijn hun net zo schuldig als joran. Peter r die een junkie vraagt Patrick van der Eem of hij een verborgen camera wil doen om joran te laten bekenen en zelf toegeeft op tv en in kranten 7 maanden aan de coke en wiet heeft gezeten op kosten van peter r de vries en dik is betaald daar voor. Niet te vergeten natuurlijk wat peter r en terror jaap en alle media hebben verdiend aan de rechten van deze tv uitzendingen. Waar zijn we dan in gods naam mee bezig. Ik moet juliie er dan ook op wijzen dat de hr peter r vroeger ook niet zo een lieverdje was en ook dingen heeft gedaan die niet door de beugel konden. niet alleen hij maar ook andere mensen hebben heel wat op hun kerfstok maar daar wordt dan niks over gezegt en geschreven. Anno 2010 wijzen we graag met onze vinger naar iemand en laten deze persoon dan als de grootste boeman voor komen maar er wordt nooit gekeken naar de andere kant van het verhaal. Hoe het komt dat iemand zo diep is gezonken. Maar dat wordt niet onder de loep genomen. Ik vindt het dan ook diep triest hoe er wordt omgesprongen met de rechten van een mens tijdens deze zogenaamde verborgen camera operatie. Als de Nederlandse burger smult van dit soort tv programma’s dan zijn we toch diep gezonken.
   Echte killers zijn dit soort figuren http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_serial_killers_by_country
   daar vindt je de echte killers. Mensen die andere opeten enz enz Overal wordt er iemand vermoord of omgekocht ook in Nederland kijk maar naar de IRT affaire of de bijlmer ramp of de vuurwerk ramp daar stond ook veel op het spel zelf de regering had daar mee te maken om geld en andere dingen maar daar hoor je niemand meer over. Een ding weet ik zeker dat het allemaal maar om een ding gaat en dat is geld en roem … money is power and power rules the world …….. Gegroet Ed.K

     /   Reply  / 
 3. Willem

  Liz en Julia denk eens na over wat jullie hier nu boven schrijven.
  Echt serieus!? natuurlijk heeft iedereen z’n privé dingetjes waar iedereen vanaf moet blijven. Maar ben je wel goed bij je hoofd om recht te praten wat krom is? Hij heeft haar vermoord omdat ze aan z’n laptop zat? zijn jullie gek geworden door dit te relativeren!?

  Joran van der Sloot is gek, gestoord een idiote kankerlul die van mij nooit meer vrij hoeft te komen.

  ookal heeft hij deze moord niet gepleegd en heeft hij ook niks te maken met de verdwijning van Natalee Holloway, feit blijft wel dat hij steeds met z’n kop op tv komt om weer een ander verzonnen verhaal te verkondigen aan de wereld. Psychologische schade aanrichten aan familieleden van het slachtoffer zou ook strafbaar moeten zijn.

  Nu ik over jullie berichtje nadenk moet ik wel lachen, het zal wel een grapje zijn. Niemand is zo dom om dit echt te menen

    /   Reply  / 
 4. Larisa

  Liz & Julia.
  Zo te zien kennen jullie Joran.
  Vandaar dat jullie zulke onzin schrijven.

  Willem ( ik ben het met je eens )

  Veel plezier met het kaartje sturen en briefjes schrijven. Sukkels

    /   Reply  / 
 5. wendy

  Liz en Julia,
  Ik geloof dat jullie inderdaad een grapje maken.
  Een bizarre grap wel te verstaan.Hij heeft een meisje vermoord.
  En wie zegt dat ze in zijn laptop zat te loeren?Kan hij wel hebben verzonnen,zodat er verzachtende omstandigheden zouden kunnen onstaan.Bovendien ben je wel dom om je laptop bij iemand achter te laten als je weet dat er dingen instaan ivm Nathalie Holloway.
  En al zou ze erin hebben gekeken,dan nog ben je ziek van geest om iemand de nek te breken.Halve zool.En een ongeluk zal het niet geweest zijn.Zeker met Nathalie ook een ongeluk geweest?Snap niet dat jullie daar meelij mee hebben.Heb maar eens medelijden met de nabestaanden van deze mensen.Denk je nou echt dat de kaartjes en brieven van jullie daar aankomen en hij ze te lezen krijgt?
  In een gevangenis die voor 800 man is gebouwd en waar 4000 gedetineerden zitten.Ik hoor niks bij jullie van medeleven voor de familie van de slachtoffers.Stel dat het jullie dochter was geweest.
  En dan de moeder van Nathalie afpersen.Die een hoop geld moest betalen.Dan zou hij de plek aanwijzen waar hij haar had begraven.Samen met zijn Pa zelfs.Maar er werd niks gevonden.En dat vinden jullie zeker ook zielig voor hem.Het is en blijft een moordenaar.Denk eens gezond na!!

    /   Reply  / 
  1. Hanna

   Zo zo Wendy, je gaat haast denken dat je erbij bent geweest?? Je lijkt aardig zeker te weten hoe het gegaan is, zowel bij Natalee Holloway als bij dit meisje in Peru.
   Misschien handig (voor iedereen) om eerst bewijzen af te wachten voordat we iemand veroordelen.
   Het is overduidelijk dat alles waar de naam Joran van der Sloot bij genoemd wordt een mega mediacircus wordt en dan komen de wildste verhalen boven. Ik wil graag eerst het hele verhaal en dan komt mijn mening er wel achteraan.

     /   Reply  / 
 6. Liz en Julia

  Gezond nadenken…is dat terwijl je een wortel eet of wanneer je een aardbeienshake drinkt?

    /   Reply  / 
  1. wendy

   Liz en Julia,
   Zijn jullie nou nu zo dom of doen jullie alsof.
   Mijn medeleven gaat uit naar de familie van het meisje.Niet naar een killer.Die nog gewoon koffie drinkt en cake eet op de hotelkamer.Nadat hij haar had vermoord.Hoe koelbloedig kan je zijn.
   Ook had hij haar geld en 2 creditcards nog even meegejat.Want meneer zat zelf op zwart zaad (en nee,geen zangzaad)
   Voordat jullie weer zo’n intelligente opemerking erover maken.
   Kan dus ook nog roofmoord zijn.En het verhaal van de laptop kan hij ook wel verzonnen hebben.Zodat hij kan zeggen dat het in een vlaag gebeurde.En zo hoopt op verzachtende omstandigheden.
   Alles is zo klaar als een klontje.En nu is hij bang om zelf vermoord te worden en zit hij in een cel alleen.
   Dan weet ie ook wat het is,angst.Want dat hebben die meisjes ook gehad.Ja hoor,ze gaan in een land als Peru even alle post van 4000 gevangenen daar uitdelen.Geloven jullie het zelf?
   Droom maar fijn verder.

     /   Reply  / 
 7. liefhebber

  @Liz en Julia ,

  LIMA – Joran van der Sloot heeft de Peruaanse onderzoekspolitie Dirincri aangeboden aan te wijzen waar het lichaam van Natalee Holloway is, in ruil voor overplaatsing naar een gevangenis op Aruba. Dat zei woordvoerster Yolanda Onoc van de Dirincri desgevraagd.

  Overplaatsing is echter onmogelijk, aldus de zegsvrouw, omdat de Peruaanse president Alan García heeft gezegd dat Joran zijn straf in Peru zal moeten uitzitten.

  De woordvoerster kon niet bevestigen of Van der Sloot overplaatsing wil omdat hij bang is in de gevangenis Miguel Castro Castro in Lima vermoord te worden. Peruaanse media hadden dit gemeld, maar die berichten deed Onoc af als speculaties.

  Van der Sloot wordt verdacht van moord met voorbedachte rade op de Peruaanse Stephany Flores in zijn hotelkamer in Lima op 30 mei.

  Het Openbaar Ministerie (OM) op Aruba heeft nog geen contact weten te krijgen met de Peruaanse autoriteiten over Joran van der Sloot, laat staan dat er een verzoek is gekomen van Van der Sloot om zijn straf op Aruba uit te zitten.

  Advocaat-generaal Taco Stein van het OM Aruba acht de kans dat Van der Sloot in een Arubaanse gevangenis eindigt, erg klein, liet hij zaterdag weten. Het Koninkrijk der Nederlanden, waar Aruba onder valt, heeft met Peru geen verdrag dat dat mogelijk maakt. Hij verwacht dat Peru Van der Sloot niet zal uitleveren.

    /   Reply  / 
 8. liefhebber

  @Liz en Julia ,
  Joran van der Sloot – u weet wel, de jongeman die zogenaamd niets, echt niets!, te maken had met de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway vijf jaar geleden – zegt nu dat hij Arubaanse authoriteiten graag wil vertellen waar haar lichaam zich bevindt. Natuurlijk wil hij er wel iets voor terug: zijn straf (voor Holloways dood en natuurlijk de moord op de Peruaanse Stephany Flores) op het paradijselijke eiland uitzitten. Blijkbaar vindt de stoere Joran de Castro Castrogevangenis in Cuba toch een beetje te eng. Tsja. Sneu hoor.

  Leuk geprobeerd, natuurlijk, dat wel. Helaas voor Van der Sloot trapt Peru er niet in. De Peruaanse president Alan García heeft al laten weten dat de 22-jarige Nederlander gewoon zijn straf in Peru zal moeten uitzitten.

  Je vraagt je af waarom Van der Sloot zo zeurt. Hij blijkt namelijk gewoon zijn eigen cel te hebben. Als hij Peruaan was had ‘ie zijn cel met minimaal één persoon, waarschijnlijk met een stuk of tien, moeten delen. Daarnaast zorgen zijn bewakers ervoor dat zijn eten altijd goed en voedzaam is. Natuurlijk, dat doen ze uit angst voor vergiftiging, want Joran wordt blijkbaar nogal gehaat in Peru, maar ach, alleen koningen hebben normaal gesproken voorproevers. Zo kan Van der Sloot zich toch nog een beetje speciaal voelen. En dat is toch ook wat waard, nietwaar?

  Overigens krijg je de indruk dat het Peruaanse rechtssysteem een nogal zuiverende werking heeft op Van der Sloot. Opeens geeft hij de ene moord (of in ieder geval doodslag) na de andere toe en zegt hij zelfs toe – gratis! eerst wilde hij er immers nog $250.000 voor hebben – Holloways graf aan te wijzen. Zo snel kan het dus gaan als je een verwend psychopaatje in een gevangenis in een derde wereldland neerzet en even vriendelijk laat verhoren door onderzoekers die geen moeite hebben de duimschroeven af en toe goed aan te draaien.

    /   Reply  / 
 9. Liz en Julia

  Beetje vreemd dat onze posts ineens op “glamour” staan, daar is ons niets over gevraagd.
  Verder weten wij zeker dat hij onze post gaat krijgen.
  Verder vinden wij hem niet eens een berekenende moordenaar want dat zou teveel eer zijn. Zoals hij met die bekers koffie bij de deur staat kun je toch onmogelijk spreken van een ijskoude moordenaar? Zoals hij daar bezig is,dat is toch gewoon een soort van hersenloos? Het is niet eens goed gespeeld of geprobeerd goed te spelen. Nee, lees dan maar eens over Ted Bundy (de man die voor het eerst de titel “seriemoordenaar” kreeg.) en hoe hij zijn slachtoffers maakte en en hoe hij ze dumpte. Daarbij vergeleken is Joran nog niet eens een amateur, zelfs die naam mag hij niet dragen.Zelfs de naam oplichter mag hij niet dragen. Kijk maar eens naar het programma:”Opgelicht” daar zie je mensen met een IQ ter grootte van hun schoenmaat die weten hoe ze het echt goed en groots moeten aanpakken.
  Wij denken ook niet in termen van intelligent of niet intelligent. Hij is gewoon gehaaid en daar heb je geen tot weinig intelligentie voor nodig. Kijk hoe hij zijn verhalen door elkaar haalt of weer terugkomt op verhalen daar zit toch kop noch staart aan? Hij wil 250.000 van de moeder van Natalee en uiteindelijk komt hij niet verder dan 25.000.Niet dat we het dan hebben over een luttel bedrag maar wat hij ook doet en probeert, hij komt niet verder dan half uitgewerkte plannetjes die uiteindelijk nergens toe leiden behalve dan in zijn nadeel. Als hij intelligent en weloverwogen te werk zou gaan zou hij in ieder geval voor zorgen dat hij in een beter daglicht kwam te staan. Daar is hij niet toe in staat, het gaat hem niet lukken want hij heeft al te veel verhalen verteld. Dat weet men in Peru ook.Maar het zou wel eerlijker zijn voor het proces om zich nu te richten op Stephany en de filmpjes in chronologische volgorde uit te zenden i.p.v. er alles en alles bij te halen want dat is niet waar het hier over gaat. Als hij zo’n slimpie was dan had hij toch ook doordacht wat hij met het stoffelijk overschot zou moeten doen? Dus ons lijkt voorbedachte rade te veel eer voor hem want hij heeft keer op keer al laten zien dat niet goed kan plannen en situaties overzien.Een beetje schutterig bij een deur staan met 2 koffiebekers……Misschien had hij nog wel een verhaal verzonnen in het geval de hotelbediende de kamer was ingegaan en Stephany had gezien maar dan nog was het weer half werk geweest. Wij zijn er van overtuigd dat Joran niet helemaal spoort maar ook dat hij zeker niet ontoerekeningsvatbaar is, daar kan en mag hij ook niet mee wegkomen. Maar hij is wel een zieke jongen in de zin van: niet volgroeid in zijn ontwikkeling.Hij vertrouwde Stephany bij zijn computer terwijl daar belastende dingen op stonden……niet echt over nagedacht dus.Maar ook zijn reactie daarop was niet overdacht vinden wij. Want als je hem dan ziet met die bekers koffie in de gang dat is volgens ons niet ijskoud maar controle gehouden paniek.
  Zoiets van: “G-d zegene de greep, ik probeer maar wat.”
  Tot zover onze reactie want we gaan Eastenders kijken op BBC 2.
  Liz & Julia

    /   Reply  / 
 10. Liz en Julia

  Jullie hebben onze posts ZONDER TOESTEMMING van Paranormaal afgehaald. Wij hebben hier nooit een post geplaatst. Gebeurde er niet zoveel op je Glamoursite? Wat dacht je, ik ga maar wat posts jatten bij een ander vandaan? Weet je wat ze met jou zouden moeten doen? Je in een Peruaanse gevangenis stoppen waar na 9 uur ‘s avonds alle cipiers gaan klaverjassen met harde muziek aan.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco

   Reactie ontvangen, en doorgestuurd

     /   Reply  / 
  2. Angel Mulder Auteur

   ??? Wat bedoelen jullie? Heeft iemand anders jullie berichten hier geplaatst?

     /   Reply  / 
  3. Angel Mulder Auteur

   Liz en Julia, ik heb jullie ip’s van de berichten onder jullie naam vergeleken en deze zijn toch echt door jullie zelf geplaatst. Waarschijnlijk heb je gedacht dat je ze elders hebt geplaatst en ze toch hier geplaatst.

     /   Reply  / 
 11. Liz en Julia

  Nou, dat lijkt ons erg onwaarschijnlijk. Wij reageren altijd op de notificaties van paranormaal en wisten van jullie bestaan niet af tot wij een notificatie van jullie van “Glamour” kregen en wij al zoiets hadden van “Glamour?” Toen zijn wij gaan kijken en inderdaad onze posts van Paranormaal stonden op deze site. Heel vreemd.Maar daardoor weer veel aandacht voor de blog en een aanloop van jewelste van reagluurders.Laten wij het zo afspreken: onze wegen scheiden hier. Er worden géén teksten meer van ons op de site gezet. Willen mensen lezen wat wij schrijven over Joran dan moeten jullie bij Paranormaal zijn. Daar blijven wij gewoon onze mening geven en daardoor weer genoeg aanleiding om te reageren. Joran zonder zijn beertje Pipeloentje en hulstdruppeltjes bijvoorbeeld.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Het is onmogelijk dat iemand onder jullie ip hier post, dus jullie hebben het toch echt zelf geplaatst. Maar aangezien paranormaal en glamour in hetzelfde channel zitten, zou het kunnen dat jullie een bericht als paranormaal aan hebben gezien (al kan ik me dat qua inhoud weinig voorstellen). Succes op paranormaal verder ;)

     /   Reply  / 
 12. Isabel Blanco

  Volgens mij is dat niet zo ingewikkeld ligt er maar net aan hoe de copy and paste plaatsvind

    /   Reply  / 
 13. Lisane

  mmhh Ze schrijven dat ze een mailtje kregen van hier dat er post was op deze blog. Dan heeft er iemand gepost die hun email weten……..

  Maar dan nog klopt het IP niet.
  Dat kan een ander NOOIT gebruiken of moet van dezelfde PC zijn.

    /   Reply  / 
 14. Lisane

  Wat is een IP-adres?

  IP-adres staat voor Internet Protocoladres. Dit adres is te vergelijken met een soort telefoonnummer. Iedere computer die aangesloten is op het Internet of netwerk heeft een eigen, uniek IP-adres waarmee men zichtbaar is voor alle andere computers op het Internet of het netwerk.

  Een IP-adres bestaat over het algemeen uit 32 bits. Deze worden opgedeeld in vier groepen van 8 bits, welke weergegeven worden in de vorm van door punten gescheiden decimale getallen.

  Het eerste gedeelte van de getallenreeks is hetzelfde voor iedere klant bij een bepaald netwerk. Het tweede gedeelte van de getallenreeks bestaat uit het hostgedeelte welke uniek is voor iedere pc of router.

  Verschillende soorten IP-adressen

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen dynamische en statistische IP-adressen. Een statisch IP-adres is een adres dat altijd hetzelfde blijft. Een dynamisch IP-adresis een adres dat in de loop van de tijd kan veranderen door bijvoorbeeld een andere inbelverbinding

    /   Reply  / 
 15. Lisane

  Dus nee Isabel wat jij suggereert dat kan niet.

  Liz en julia jullie IP kan dan niet gelijk zijn.
  Maar je emailadres schijnt dan iemand te kennen. Anders kan dit niet:
  Wij reageren altijd op de notificaties van paranormaal en wisten van jullie bestaan niet af tot wij een notificatie van jullie van “Glamour”

  Maar dan nog kan hetI.P. niet gelijk zijn

    /   Reply  / 
 16. Pingback: SBS 6 woensdag met nieuwe ‘onthullende’ docu over Joran | Zappen

 17. Pingback: Laatste ontwikkelingen Joran van der Sloot in nieuwe SBS-docu | Zappen

 18. Tamara

  hooi liz en julia…=) ik sta volledig achter jullie en zou ook graag iets willen sturen maar kan nergens op inet het adres vinden… Jullie een idee??

    /   Reply  / 
 19. Liz en Julia

  Penal Miguel Castro Castro

  Av. El Sol s/n

  San Juan de Lurigancho

  Lima 36

  Peru

  Dit adres hebben wij via de Ambassade in Lima.

    /   Reply  / 
  1. nadia

   Lieve Liz en Julia,

   Dankjewel voor het plaatsen van Jorans vakantieadres in Peru, ik ga hem zeker schrijven. Misschien ga ik hem wel een huwelijksaanzoek doen en wie weet wil hij me wel een baby schenken. Dat zou pas fijn zijn!
   Ik ben nameijk nogal rijk dus ik denk wel dat hij me ziet zitten…

     /   Reply  / 
   1. Liz en Julia

    Ja, we denken dat de gevangenis directeur vast en zeker ingevroren Joranzaadjes zal opsturen.Misschien kunnen jullie via de webcam trouwen. Voorwaarde is inderdaad dat je rijk bent want anders heb je niks te bieden. Hij moet natuurlijk wel zijn sigaretjes kunnen kopen, een eigen cel en eigen eten.Misschien kun je meteen na de bevalling van jullie LIEFDESbaby het kind gaan klonen zodat we in no time een hele club Joran’s hebben.Veel geluk. Het kan twee maanden duren voor een brief aankomt,als de brief al aankomt en je kunt nooit weten of hij terug heeft geschreven of niet want de post van Peru naar hier is ook erg traag.Kan natuurlijk ook zijn dat hij gewoon niet terugschrijft. Wil je enige zekerheid of je post aankomt dan moet je het naar de ambassade sturen. Zo om de twee maanden gaan ze op bezoek bij gevangenen. Joran zit is één van de “betere” gevangenissen. In Peru zitten nog zo’n 140 Nederlanders vast die helemaal niets hebben, geen fanmail, geen pakjes. Deze gevangenen zitten onder ergere omstandigheden dan Joran.Via Reclassering Nederland, Bureau Buitenland kun je aan hun adressen komen.Joran krijgt namelijk al genoeg aandacht vanuit Nederland en huwelijksaanzoeken in Peru.Die huwelijksaanzoeken zijn niet zo bizar als je misschien denkt:Ted Bundy trouwde in de rechtzaal, zelfs toen hij de doodstraf kreeg verwekte hij bij deze vrouw een dochter. Verder zaten er in de rechtszaal rijen meisjes die fan van hem waren. en ook Richard Ramirez kreeg het voor elkaar te mogen trouwen.Of het liefde of eigenbelang was laten we in het midden.Maar wel fijn zo’n vast iemand die voor je zorgt.
    Juist omdat Joran (voor hoe lang? ) zoveel aandacht krijgt is het misschien een idee om iemand blij te maken met een pakketje. Maximaal 1 kilo. Geen levensmiddelen die verpakt zijn in glas of blik of iets anders scherps.Geen kleding met capuchon en/of veters. Of het pakketje in zijn geheel aankomt is een gok maar het kan ook naar de ambassade gestuurd worden maar dat wil niet zeggen dat het pakje onderweg van Nederland naar de ambassade niet wordt geopend of in beslag wordt genomen. Veel plezier en mogen we bruidsmeisjes zijn? Liz en Julia

      /   Reply  / 
   2. Corset-lover

    Joran zal jou beslist een baby willen schenken Nadia , hij heeft tenslotte voorkeur voor nogal rijke vrouwen zoals jij. Joran heeft nu dan wel ‘n eenpersoons kamer in zijn hotel maar mogelijk zijn er ook wel tweepersoons kamers in het hotel.
    groetjes

      /   Reply  / 
 20. jantina

  Compleet gestoord zijn de mensen die niet inzien wat voor mens joran is.Ik hoop voor die meiden dat ze blijven leven als ze persoonlijk contact zullen hebben met hem.Geloof me ik zal de laatste zijn die dan ook maar een stukje medeleven met jullie zullen hebben.Ik ben nog nooit zulke domme mensen in mijn leven tegen gekomen.Bijna walgelijk zijn jullie.En dat je geld hebt,zal voor joran een hele goede reden zijn om jullie naar de hemelse poort te brengen..sukkels dat zijn jullie.Gebruik je verstand, en anders koop van dat vele geld een paar nieuwe hersenen. Komt het toch nog goed terecht..gr leeghoofden

    /   Reply  / 
 21. yess

  Hey Liz & Julia,

  Ik wil Joran ook graag een brief schrijven.
  Maar had even een vraagje aan jullie.
  Weten jullie zeker dat het adres klopt?
  En hebben jullie hem ook al een brief geschreven en een brief terug gehad?

  Liefsss…

    /   Reply  / 
 22. yess

  Hey Liz & Julia ( nog een keer )

  Oh heb even jullie reactie gelezen op Nadia..
  Maar hebben jullie de brief naar de nederlandse ambassade gestuurd en hebben jullie het adres ook van de nederlandse ambassade??

  Groetjesss

    /   Reply  / 
 23. Nicky

  Joran is gewoon een lekker ding klaar! :-D
  Spoort vast niet helemaal maar is ook niet zown monster als dat hij naar voren word gebracht…
  Kom maar op met uw commentaar…i dont care…ik sta achter Joran!

    /   Reply  / 
 24. Corset-lover

  Joran “geniet” nu van een welverdiende vakantie in Peru, hij heeft er in het hotel een mooie éénpersoons kamer. Het zou mogenlijk zijn dat Jaran in de toekomt ‘n meerpersoons kamer krijgt, de mogelijkheden zijn ze al aan het bespreken. Dat is natuurlijk wel gezelliger, met mekaar eten enzo.

    /   Reply  / 
 25. Nicky

  Nou is maar goed dat dat dan voor Jaran telt en niet voor onze Joran haha

    /   Reply  / 
 26. Corset-lover

  Behalve Jaran zou ook onze Joran in de toekomst een meerpersoons kamer kunnen krijgen. De hotel directie heeft natuurlijk ook te maken met de wettelijke regels van Peru, ze kunnen niet zomaar iemand ‘n éénpersoons kamer of ‘n meerpersoons kamer geven.
  We weten uiteraard nog niet met hoeveel personen Joran de kamer zal delen, het is een hotel bekend om zijn goede naam en hebben zoals we weten erg veel gasten. Het hotel wil echter niemand teleurstellen met ‘n smoes van ; we zitten vol en hebben geen kamer(s) meer over. Het hotel heeft natuurlijk wel wat regeltjs zoals ; de adere gasten niet hinderen door telkens de kamer uit te gaan, over de gangen lopen of andere kamers in te willen gaan. Maar ja, dat is in elk hotel niet toegestaan. Het hotel bied hun gasten uitstekende sevice, bijna elke gast verblijft er immers jarenlang. Toch een teken dat de gasten het er uitstekend naar hun zin hebben lijkt mij.

    /   Reply  / 
 27. Nicky

  Das mooi :D

    /   Reply  / 
 28. Corset-lover

  Bovendien heeft dit luxe hotel in elke kamer ‘n wc. Zelfs het eten en drinken word gebracht zodat de gasten het op de kamer zelf kunnen nuttigen. Roomservice in dit hotel, uitstekend.

    /   Reply  / 
 29. Don

  Liz & Julia,

  Houd eens op met die onzin en onwaarheden. Btw hoe ziek kun je zijn door Joran een brief te willen sturen, verheerlijk dit niet, mensen zijn hun kinderen kwijt !!
  Deze gast zouden ze aan zijn ballen op moeten hangen aan de hoogste boom.

    /   Reply  / 
 30. Liz en Julia

  Nou,nou,nou. Wat een woede om één persoon. Verdiep je eens in hoeveel serialkillers in the USA rondlopen en wat die allemaal uitspoken en hoeveel slachtoffers die maken. Daarbij valt Joran in het niet.
  Het adres dat we hier hebben vermeld is het adres van de Nederlandse ambassade in Peru.
  Wij hebben inmiddels een heel kort schrijven ontvangen van Joran waarin hij te kennen geeft dat hij in de toekomst zeker contact wil maar op dit moment is er te veel gaande om zich bezig te houden met correspondentie.En dat is ook logisch.Hij wordt overladen met post en het is maar de vraag of mensen wel zo’n lange adem hebben om ook te blijven schrijven als de hype rondom Joran verdwenen is.

    /   Reply  / 
 31. Nicky

  En hoelang duurde het voordat je zijn reactie binnen had?

    /   Reply  / 
 32. Annemarie

  Sory hoor maar die Joran van der Sloot is echt wel een psychopaat! Als je alleen al die blik in z’n ogen ziet en hoe hij reageert als mensen voor tv hem confronteren met zaken; hij lacht er gewoon om! Dan ben je niet helemaal fris in je bovenkamer! Ja, tuurlijk zal hij wel gigantisch gedemoniseerd zijn door de media maar hij heeft wèl dingen gedaan die niet deugen (ook al zijn er geen bewijzen – intuitief voel ik dat die jongen niet spoort!). En welke oen gaat nou moord bekennen terwijl ‘ie ècht NIKS gedaan heeft? Hij doet zoiets wel en alleen maar omdat ‘ie weet dat hij wèèt de klos is en dan in ieder geval strafvermindering krijgt. Iemand die ècht niks gedaan heeft gaat natuurlijk niet op advies van een advocaat toch maar bekennen! Men doet hier op het forum alsof Joran onschuldig is maar hoe demoniserend de media ook is….men maakt niet iemand zomaar op die manier met de grond gelijk! En wat een medeleven met ons Jorannetje; walgelijk gewoon – weten sommigen hier wel hoe hij leefde toen ‘ie nog maar een puber was? Ja, hij was zo onhandelbaar en seksueel actief op z’n 13e, zijn ouders hebben hem ten maar in het huisje op hun erf laten wonen! Dat is toch niet normaal dat je zo losgeslagen bent op die leeftijd al? En dan die vader van hem; rechter geloof ik – ja, die lulde natuurlijk alles wat zijn zoon deed wel weer goed en regelde steeds weer wat als zoontjelief het weer eens bont had gemaakt. Later toen de boel aan het licht kwam had pappie met de hoofdcommissaris van de politie al een regelingetje voor z’n oogappeltje gemaakt! Maar dit keer was het te laat. Lekkere familie! Je kunt het niet goed blijven lullen! En is het niet heel vreemd dat Joran daarna heerlijk om bij te komen van de hectiek op Thailand mocht uitrusten waar hij vervolgens gewoon weer ff doorging met z’n nieuwe hobby vrouwenhandel – ja, ja…men stond erbij en keek ernaar in Nederland. Zoals gewoonlijk. Het is toch ongelooflijk dat in ons land de criminelen een aai over de bol krijgen en beloond worden??? Hoe denken jullie dat Nederland bekend staat in het buitenland? Als luilekkerland waar alles mag en waar je toch niet gestraft wordt mocht je voor iets gepakt worden. Gevangenissen zijn een rotvakantie op staatskosten hier…bespottelijk gewoon. Nou, Jorannetje zou nu wel graag willen dat hij in Nederland zijn straf mag uitzitten – ik hoop dat hij wegrot in de kerkers van een derde wereldland; gooi de sleutel van z’n celdeur a.u.b weg! Een ander opzettelijk het recht op leven ontnemen…nou, dan heeft de dader wat mij betreft ook geen recht meer op een eerlijk proces. Welke idioot bedenkt nou zulke rechten voor misdadigers? Wat mankeren we in Nederland? Zijn we bang de daders te hard aan te pakken? Ja! Als de straffen in Nederland zo effectief zijn waarom lopen er dan zoveel draaideur-criminelen rond jongens? Juist ja, omdat Nederland een paradijs is voor alles wat niet okee is. Het is ***verdomme nog aan toe te gek voor woorden dat de daders in ons land meer rechten hebben dan het slachtoffer! Het wordt tijd dat de wet eens goed veranderd wordt. Als je de fout ingaat is dat je eigen probleem; je had die fout niet hoeven maken want je wist dat het fout was. Zo denken ze in Amerika en dat is gezond. Nee, kom niet aan met afgezaagde opmerkingen a’la ‘ja, maar als je een fiets steelt dan hoef je toch niet de doodstraf te krijgen?’…natuurlijk krijgt men daar heus niet de doodstraf voor zo’n overtreding maar er wordt wel zero tolerance bedreven en dat heeft een positief effect op mensen die hun handen niet van andermans spullen kunnen afhouden! In Nederland gaat men bijna medelijden met de dader krijgen want ja….die arme kerel/vrouw heeft een slechte jeugd gehad en kan het niet helpen dat ‘ie crimineel is geworden; BULLSHIT! NIEMAND in dit land steelt uit noodzaak, niemand lijdt hier honger en als er gestolen wordt dan gebeurt het omdat men luxe wil of er op een gemakkelijke manier aan wil komen! In dit slappe land van ons geven we dieven het idee dat het okee is dat ze stelen (een fiets stelen moet kunnen – hoezo, wie heeft ooit deze denkwijze bedacht?!?) En het is gewoon bullshit dat men het niet wist dat het niet mocht en bla, bla, bla en meer van die onnozele excuses; effectief straffen die handel. In Saoudi Arabie gaat je hand eraf als je jat – en terecht! Had je je kladden maar thuis moeten houden toch? geen bla bla onzin van ‘de dief had honger en moest wel dit of dat’(dat is Nederlands gelul). Het Midden-Oosten is schatrijk dus niemand steelt daar uit armoede! En weten jullie; het hèèft effect – de criminaliteitscijfers zijn er laag en daar gaat het om! Ra ra, waarom heeft Nederland zoveel draaideurcriminelen? Omdat er niet gestraft wordt sukkels!
  Nee mensen, met zo’n Jorannetje heb ik echt geen medelijden :-) We moeten in Nederland af van het idee dat als er niks bewezen is de dader dan onschuldig is – dat IS niet zo. Men wèèt in veel gevallen dat er iets gebeurd is maar alleen omdat het moment niet is vastgelegd in hard bewijs wil nog niet direct zeggen dat de persoon okee is. En in Nederland dient de rechter ook te luisteren naar z’n/haar intuitie nààst het bewijs materiaal. Helaas is het al in veel te veel gevallen zo dat rechters keiharde bewijzen naast zich neerleggen (getuigen zijn bewijsmateriaal maar worden niet als zodanig gezien) en de wet naar hun hand zetten ofwel hun intuitie niet laten spreken in die combinatie; SLECHT! Wij zijn een kinderachtig, bang en slap landje – begrijp volkomen dat men vertrekt naar andere oorden. Zou ik ook doen als ik het geld en de mogelijkheden had trouwens!
  Joran? Die hèèft het gedaan > dat garandeer ik jullie. Ik hoop dat hij in Peru e.o berecht wordt en de straf daar gaat uitzitten. KOTS!

    /   Reply  / 
 33. Liz en Julia

  Op 9 juni 2010 hadden wij een kort briefje naar Joran gestuurd via de ambassade en 14 september ontvingen we een korte reactie van hem. Dus dat liep nog best snel.Misschien een paar ambtenaren met ADHD in Peru bij de post ;)

    /   Reply  / 
 34. Nicky

  haha das vlot 3 maanden met dank aan de ADHD :P
  Dan heb ik nog even wat tijd om af te wachten….

  Enneuh Annemarie…denk om je hart…

    /   Reply  / 
 35. Corset-lover

  Het luxueuse vakantie-hotel in Peru waar Joran overigens nog steeds in ‘n éenpersoons kamer van zijn rust mag genieten wil natuurlijk hun gasten niet voor elk wissewasje storen .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>