Joran van der Sloot opgepakt!

Joran van der Sloot heeft, zoals in de loop van de dag al duidelijk werd, geen zelfmoord gepleegd. Hij blijkt nog springlevend te zijn en sterker nog: hij is inmiddels opgepakt. Dit heeft de Chileense politie laten weten. Hij zou op gepakt zijn in een taxi op weg van Santiago naar Viña Del Mar.

Joran was maandag vanuit Peru naar Chili vertrokken. Hij betaalde een taxi-chauffeur 500 dollar om hem over de grens te zetten. Joran is verdachte in de moordzaak rond de 21-jarige Peruaanse Stephany Tatjana Flores Ramirez, die dood werd gevonden in een hotelkamer die op naam van Joran stond. Uit het autopsierapport blijkt dat zij is doodgeslagen.

Van der Sloot zou in de  buurt van de Chileense hoofdstad Santiago gevonden zijn. Er zal elk moment een persconferentie worden gehouden in Santiago. Zie hieronder de video van zijn arrestatie.

Update 23:00:
Het kan mogelijk nog vijf dagen duren totdat Joran van der Sloot aan Peru wordt uitgeleverd. De Chileense politie wacht op het door Peru uitgevaardigde internationale arrestatiebevel. De Chileense autoriteiten kunnen Joran van der Sloot formeel pas in voorarrest plaatsen als ze het internationale arrestatiebevel binnen hebben. Tot die tijd worden Joran zijn papieren afgenomen en krijgt hij ‘huisarrest’.

Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot
Lees ook:28 Jaar cel voor Joran van der Sloot
Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru
Lees ook:‘Joran van der Sloot dood gevonden, zelfmoord’
Lees ook:Video: ‘Ik ben fan van Joran van der Sloot’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joran van der Sloot opgepakt!

 1. Pingback: ‘Joran van der Sloot dood gevonden, zelfmoord’ | Glamour

 2. Paxlie

  terecht galore

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Tweets die vermelden Joran van der Sloot is opgepakt! Nail him! ;) -- Topsy.com

 4. cittas_lady

  snap ik niet,dat ze he niet geboeid houden zeg

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>