Beauty of the Year: Lieke van Lexmond


Vandaag kwam ze nog uitgebreid in het nieuws door haar nippleslip tijdens het Musical Awards Gala, maar vanavond was een betere avond voor actrice en presentatrice Lieke van Lexmond. Ze werd Beauty of the Year tijdens The Glammies…

Barry Atsma werd Beauty of the Year bij de mannen. De prijzen werden dinsdagavond uitgereikt in Paradiso in Amsterdam. The Glammies worden jaarlijks uitgereikt aan de meest spraakmakende personality’s en favoriete beautyproducten van het jaar, verkozen door de consument. Naast YSL Parisienne en Boss Bottled ontving onder andere Lancôme Génifique Youth Activating Serum de Award voor het favoriete beautyproduct.

Nog nooit kleurde Paradiso zo knalroze als op dinsdagavond 8 juni. Nationale en internationale sterren zoals Lieke van Lexmond, Lonneke Engel, Jan Kooijman, Paloma Faith en Estelle Gullit liepen over de roze loper. De avond werd gepresenteerd door Ruben Nicolai en Suzanne de Jong. Stacey Rookhuizen, Lauren Verster en Thijs Willekes reikten de Awards uit. Stijlicoon Elettra Rossellini Wiedemann, dochter van Isabella Rossellini, nam eerder in Parijs de Favourite Beauty Product Award voor Lancôme Génifique Youth Activating Serum in ontvangst. On screen reageerde zij enthousiast op het winnen van de Award.

Lees ook:Lieke van Lexmond stijlvolste glamourvrouw
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:De ‘nippleslip’ van Lieke van Lexmond
Lees ook:Gary Barlow en Robbie Williams geëerd met GQ award
Lees ook:Isa Hoes is ‘Mama of the Year’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beauty of the Year: Lieke van Lexmond

 1. Pingback: Tweets die vermelden Beauty of the Year: Lieke van Lexmond | Glamour -- Topsy.com

 2. Leo

  Dit meisje moet wel over een paar bijzondere pluspunten beschikken dat ze ze vaak in beeld komt en zo snel carriere maakt. Ik moest mijn vrouw vragen wie zij is en wat zij eigenlijk heeft gepresteerd.Nu ik dat weet snap ik wel dat ze alles in de strijd moet gooien om ‘in the picture’ te komen. Desnoods met alles wat een normale vrouw mooi of aantrekkelijk maakt. Bij gebrek aan echt talent moet je iets natuurlijk.

    /   Reply  / 
 3. Rick

  Leo, kon je geen zuurdere reactie plaatsen?
  Je zit wel op n glamourforum en reageert op n artikel over n beauty of the year..
  Het is geen wetenschappersprijs ofzo..

  Wat is er nou mis met een mooie meid, moet iedereen perse iets vreselijk intelligents gepresteerd hebben?
  Een mooie bips is beter voor t straatbeeld dan een stapel dikke boeken ofzo..

  Lighten up..

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Cheryl Cole is Woman of the Year | Celeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>