Resten Natalee Holloway gevonden?

Resten van het lichaam van Natalee Holloway zouden gevonden zijn. Dit meldt de Peruaanse site La República. Joran van der Sloot, die nog steeds verdachte is de zaak Holloway, bekende vanochtend de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Dit was reden voor de politie van Aruba om een nieuwe zoektocht naar Natalee in te zetten.

Natalee Holloway verdween op 30 mei 2005. Joran werd vanaf het begin af aan verdacht in deze zaak. Van der Sloot zou Stephany Flores hebben vermoord toen zij op zijn laptop informatie had gevonden met betrekking tot de verdwijning van Holloway. Van der Sloot is altijd verdachte geweest en heeft in de jaren erna meerdere keren verschillende verklaringen over de zaak afgelegd.

Joran zou ook de moeder van Natalee Holloway afgeperst hebben. Hij zou, tegen betaling van 250.000 dollar, de plek waar Natalee begraven ligt bekend hebben willen maken. Arubaande autoriteiten hebben de vondst nog niet bevestigd. Op de website van La República zien wij alleen de eerder getoonde duikfoto’s, die achteraf geen lichaam bleken. Er zou gezocht worden bij een begraafplaats bij hotel waar Natalee verbleef en bij de Monserat dam op het eiland.

In Colombia is tevens een onderzoek gestart naar de verdwijning van twee meisjes uit de hoofdstad Bogóta. De verdwijning van de twee meisjes viel samen met het verblijf van Joran van der Sloot in Bogóta tussen 6 en 14 mei. De meisjes bezochten hetzelfde casino als waar Joran geweest was.

SBS heeft laten weten donderdag een speciaal ingelaste documentaire uit te zenden over Joran van der Sloot. De documentaire vertelt het complete verhaal en bevat exclusieve interviews met mensen die vlak voor en na de moord in contact stonden met de verdachte Nederlander. Joran van der Sloot: het complete verhaal is donderdag 10 juni om 23.20 uur te zien bij SBS 6.

Lees ook:‘Vader Joran van der Sloot hielp zijn zoon’
Lees ook:De moeder van Joran van der Sloot spreekt
Lees ook:Meer foto’s van Joran van der Sloot
Lees ook:Joran is weer hot!
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Resten Natalee Holloway gevonden?

 1. Pingback: Tweets die vermelden Resten Natalee Holloway gevonden? | Glamour -- Topsy.com

 2. Robine

  Die overblijfselen van het lichaam vinden ze toch niet meer. wie weet ligt ze ergens dicht bij maar voor de overheid waarschijnlijk een plaats waar het te dicht boven op ligt.en zullen ze daar dan ook nooit kijken! geloof nooit dat hij haar ergens ver heeft mee genomen en toen het lichaam heeft gedumpt.ligt te dik erboven op. misschien in de tuin van het ouderlijk huis!

    /   Reply  / 
 3. chiwawa

  die lichaam ligt op de strand dicht bij de vissershuisje, op tv zag ik een hoop zand alsof iemand daaronder ligt.

  Dus ik denk dat zij daar onder ligt.

  Het kan idd niet ver zijn.

    /   Reply  / 
  1. gamze

   DAN HADDEN ZE TOCH HAAR ALLANG GEVONDEN.

   5 JAAR VERMIST NOG STEEDS GEEN LIJK OF LICHAAM GEVONDEN.!!!!

   STEPHANY FLORRES VINDEN ZE WEL IN EEEN WEEK(ZE LAG IN DIE KAMER)
   MAAR IEMAND DIE 5 JAAR IS VERMIST NIET HE EIKELS:ZOALS ZE BIJ I CARLY ZEGGEN:HEIKNEUTERS XD

     /   Reply  / 
 4. Robine

  Dat zou inderdaad kunnen, geloof gewoon dat het een heel sinpel plekje is waar ze al die tijd al ligt en niemand daar ooit heeft gekeken.misschien inderdaad naast zo’n hutje of in de tuin van zijn ouders.geloof gewoon niet dat hij in die paniek situatie het lichaam ver heeft kunnen meenemen en in de zee heeft gegooid.het ligt ergens dicht bij en waarschijnlijk zijn er al tien duizende mensen elke dag ervoor bij gelopen. vind gewoon dat ze het lichaam allang hadden kunnen vinden van haar. ze doen gewoon niet hun best.

    /   Reply  / 
 5. anita

  geachte mensen, wat hier gebeurd is echt onmenselijk!!! die joran moet zijn straf krijgen! wat denk je van de ouders van de meisjes die mensen zijn hun kinderen kwijt, hij heeft het leven van die meisjes beeindigd en ze geen toekomst willen geven om zijn eigen plesier. WAT ALS HET HUN DOCHTER ZOU ZIJN OF JOU DOCHTER. Dit is onbegrijpelijk. hij verdient er zelfs nog geld aan en krijgt het beste advocaten. maar wat krijgen die ouders van die vermoorde meisjes. julie mensen worden zwaar in de maling genomen door deze gek en profiteerd van hetgeen wie hij heeft vermoord!! hoe ziekelijk is deze zaak. denk WAT ALS HET JOU DOCHTER WAS!!!!
  DIE GOZER IS ZIEK EN ZAL ALTIJD ZIEK ZIJN EN VERDIENT ER OOK NOG AAN.

    /   Reply  / 
  1. Robine

   Als je alle reacties even goed leest dan zie je gewoon dat we zeggen waar we denken waar het kan liggen! we zeggen verder niks over wat voor fijne kerel Joran is( zoals jij denkt wat we zeggen)!!! even goed lezen dus. het bericht gaat ook over dat het lichaam van natelee gevonden zou zijn.en wij < zoals ik zeggen dus waar het zou kunnen liggen of wat ons fisie daarop is. verder niks. het is zeker heel erg voor beide ouders. zowel als natelee als die andere meisje haar ouders. maar voor de moeder van Joran moet het ook zeker vreselijk wezen om haar zoon te zien veranderen in een moordenaar!!!

     /   Reply  / 
 6. piet

  HIJ ZAL HAAR WEL OP EEN OF ANDERE BEGRAAFPLAATS HEBBEN BEGRAVEN.
  MOEILIJK ZOEKEN MET EEN LIJKHOND.HET IS BIZAR VOOR WORDEN

    /   Reply  / 
  1. Robine

   Ze hadden haar allang gevonden kunnen hebben, zeker al na 5 jaar. ze is verborgen op dat eiland dan zou het zeker al gevonden moeten zijn.geloof gewoon dat het een heel simpel plekje is waar waarschijnlijk honderden mensen per dag langs lopen.maar dat ze daar niet hebben gekeken omdat het te dik erboven op zou liggen. Sneu gewoon en ook zeker voor haar moeder die wil natuurlijk haar dochter ook een rust plaats geven.

     /   Reply  / 
   1. gamze

    JE HOEFT TOCH GEEN COMMENTAAR TE GEVEN OP IEDEREEN JA DUHH VIIND IEDEREEN HET ERG OVER NATALEE MAAR JA WIJ KUNNEN ER NIKS MEER AAN DOEN ALS IK ADOLF HITERL WAS(XD) EN JORAN VAN DER SLOOT LEEFDE DAN HAD IK HEM GEDOOD EN TOEN WEER MEZELF GEWORDEN EN HAD IKVOORKOMEN DAT DIT WAS GEBEURD

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

     Kan je je capslock ook uitzetten misschien? We kunnen het zonder hoofdletters ook prima lezen ;)

       /   Reply  / 
     1. gamze

      en dan ik mag schrijven togg hoe ik wil!!!!!;)

        /  
 7. denker

  misschien is die natalee niet eens dood…. maar die moeder van natalee is ook maar een mediageil mens altijd maar in de aandacht willen komen.. terwijl er zoveel meisjes al jaren vermist worden en daar hoor je nooit niks van en het verdriet zal vast net zo groot zijn…er zijn gasten bij die hebben meer moorden op hun geweten..waarom hoor je daar zo weinig van??

  het hele verhaal natalee is vreemd of ze nu dood is of niet, en dat van in peru is nog vreemder er zit vast veel meer achter

    /   Reply  / 
 8. nedin

  stel dat jouw dochter in het buitenland ook verdwenen is en danheb je dan twijfels over de verdachte buitenlander die het laats gezien werd met haar??

  Nu is je dochter dood gevonden in de hotelkamer van de verdachte wat heb je hier over te zeggen?
  Verdachte vluchte ook gelijk weg enz. enz. enz.

  Wat doe je dan met die buitenlander en stel eens voor dat hij een donkere jonge was???

  Doodstraf voor JoraN VAN DER Sloot.Joran is niet meer veilig op deze aardbol, geen enkel Nederlander.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>