‘Vader Joran van der Sloot hielp zijn zoon’

De vader van Joran van der Sloot heeft hem in 2005 geholpen bij het wegwerken van het lijk. Dit heeft Joran van der Sloot gezegd in een verklaring tegen de advocaat van Beth Holloway. Van der Sloot deed deze verklaring toen hij de moeder van Natalee Holloway wilde afpersen door geld te eisen in ruil voor informatie over de plek waar het lijk begraven zou zijn.

Dit laat een privédetective weten, die door de advocaat van de familie Holloway is ingeschakeld. Het lijk van Natalee Holloway is tot op heden niet gevonden. Het is goed mogelijk dat Joran ook deze verklaring weer gelogen heeft. Zijn vader leeft inmiddels niet meer en kan deze beschuldiging niet ontkennen. Paul van der Sloot werd wel eerder verdacht betrokken te zijn geweest bij de zaak Holloway.

Na het overlijden van Holloway heeft Joran van der Sloot volgens de door de FBI opgenomen verklaring zijn vader gebeld, die hem hielp bij het begraven. De bewering staat op tape omdat de FBI bezig was met een operatie om hem als moordenaar van Natalee Holloway te ontmaskeren. De vader van Van der Sloot, zelf een jurist, heeft altijd gezegd dat zijn zoon onschuldig is. In januari overleed hij aan een hartaanval.

Lees ook:Hoe moeten de ouders van Joran zich wel niet voelen?
Lees ook:Video: Je zal de moeder van Joran van der Sloot maar zijn…
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Resten Natalee Holloway gevonden?
Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Vader Joran van der Sloot hielp zijn zoon’

 1. H.D.B. Go

  De regering Balkenende is welliswaar demissionair, maar in onderhavig geval is het wenselijk dat de demissionaire Min. van BuZa Maxim Verhagen zich met de zaak Joran van der Sloot dient te bemoeien. Hij is kennelijk verhoord, terwijl zijn eigen advocaat hem niet kon bereiken. Een toegevoegde advocaat van regeringswege is hem toegewezen, naar ik uit de nieuwsberichten begrepen heb. Deze zaak is inmiddels behoorlijk complex aan het worden. Nu kan het CDA, na die ongelooflijke politieke afstraffing van gisteren thans tonen in de zaak Joran van der Sloot, wat Christelijk denken behelst. Deze zaak is nog wat anders dan slap lullen over Mohammed (Sukarno in de overdrachtelijke betekenis). Nou Maxim Verhagen je kan met je CDA kloten voor het blok en geven ze in Peru maar lik op stuk. Deed het Verenigd Koninkrijk (Groot Brittanië) destijds ook met de Argentijnen om de Falklandeilanden – Islas Malvinas. Die stuurden de Home Fleet.
  En misschien kan Willem – Alexander thans tonen hoe goed hij thuis is in Latijns-Amerika.

    /   Reply  / 
  1. Els

   Joran heeft een nederlandse advocaat, maar het is echt bij de beesten af dat Joran, nu zijn vader is overleden, zijn vader mede schuldig maakt om aan geld voor zijn gokverslaving te komen.Laat hem echt maar rotten in de gevangenis in Peru. Voor die 30€ per maand kan hij net 1 verkrachting afkopen…. maar de maand is lang, heeeeel lang…

     /   Reply  / 
 2. Robine

  Ja of niet dan! deze trieste persoon heeft wel meer op zijn kerf stok hangen dan wij weten hoor! geloof zeker niet dat hij alleen deze 2 jonge dames heeft vermoord! er zullen wel meer zijn! hij moet levens lang krijgen ! ik durf te wedden dat we snel een nieuws bericht krijgen dat hij zich zelf heeft opgehangen in zijn cel!!

    /   Reply  / 
 3. Nadia

  Tja …. Joran is een gestoorde vent, daar is iedereen het met me eens, maar als hij een marokkaan was geweest..zou de focus worden gelegd op het ‘marokkaan’ of het islamitisch zijn. Dat er uit de autochtone blonde nestjes vaak zware moordenaars, verkrachters kunnen komen wordt nooit ter discussie gesteld. Onlangs nog de politieagent Sander V.uit Dordrecht. Nu Joran weer voor de 2de keer. Laat staan de pedofiele verhalen van Priesters….Het wordt tijd dat de media eerlijk nieuws publiceert.
  TRIEST TRIEST TRIEST !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>