Voormalig K3-zangeres Kathleen getrouwd

Voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts (31) en haar vriend Steven Van Hoof (23) traden gisteren in het gemeentehuis van Westerlo in het huwelijk. Na de voltrekking het stadhuis werd het pasgetrouwde koppel opgewacht door een grote groep familie, vrienden en fans. Ook oud-collega’s Karen en Kristel waren aanwezig bij de huwelijksvoltrekking. Daarna trok het koppel per koets en in een ware sprookjessfeer naar de boerderij van Kathleen waar de cerenomie en het avondfeest in besloten kring zou plaatsvinden. Kathleen heeft sinds een klein jaar een relatie met Steven, die politie-agent is.

Lees ook:Zoontje voor Kathleen: Lewis
Lees ook:Kathleen verlaat K3!
Lees ook:Dubbele Top 10 notering voor Kathleen
Lees ook:Op zoek naar K
Lees ook:Jan Smit en Liza getrouwd! (zie foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>