Lady Gaga weer halfnaakt op cover

Het begint al bijna meer regel dan uitzondering te worden. Tegenwoordig verschijnt Lady Gaga meer zonder kleding, dan met. Zelfs tijdens een wedstrijd van de Yankees had ze weinig om het lijf. Deze keer poseert Lady Gaga weer halfnaakt op het blad Rolling Stone.

Lady Gaga zal op de juli-editie van het blad prijken. Deze zal vanaf deze vrijdag in de winkels liggen. Ze verschijnt met twee geweren en verder weinig anders op de cover. Het is niet de eerste keer dat Lady Gaga op de cover van het blad stond. Exact een jaar geleden in juni 2009 prijkte ze ook al op de cover. Zie de foto van de editie van dit jaar hieronder.

Lees ook:Lady Gaga lekt naaktfoto cover Vogue
Lees ook:Madonna’s dochter fan van Lady GaGa
Lees ook:Lady GaGa is gedumpt door haar vriendje
Lees ook:Lady Gaga in rauw vlees bikini
Lees ook:Lady Gaga halfnaakt over straat! (zie foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lady Gaga weer halfnaakt op cover

  1. Martha

    Volgens mij zijn dat twee keer dezelfde foto’s, of mis ik nu iets?
    Ik was wel benieuwd naar de foto uit 2009.

    Leuke blog, maar even eerlijk: had je anders verwacht van L.G. ? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>