Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews

Het zal hem in zijn naam zitten, maar Joran van der Sloot vraagt een flinke sloot geld voor interviews. Hij weet op die manier aardig zijn geld te verdienen vanuit zijn cel. De Nederlandse moordverdachte, die in Amerika zelfs al seriemoordenaar wordt genoemd, weigert een televisie-interview te geven, tenzij er erg veel voor betaald wordt.

Heel erg veel. Zijn vraagprijs zou maar liefst 1 miljoen dollar zijn. Insiders zeggen dat Joran juist op alle media-aandacht geilt en dat een exclusief interview is waar de wereld op zit te wachten. Volgens televisiemaatschappijen is de miljoen die hij vraagt ‘een koopje’, want een interview met Joran zal zeker miljoenen bezoekers trekken op dit moment. Wij vragen ons af wat De Telegraaf voor hun interview met Joran betaald heeft…

Woensdagavond zend SBS6 een documentaire uit met beelden uit de Castro Castro gevangenis. Maar helaas zonder interview met Joran. Wel komt zijn ex-vriendin Melody Granadillo aan het woord en enkele medegevangenen.

Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru
Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot
Lees ook:Joran is weer hot!
Lees ook:Video: ‘Ik ben fan van Joran van der Sloot’

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews

 1. Pingback: Joran van der Sloot vraagt sloot geld voor interviews | Glamour

 2. Cirine

  Hij heeft groot gelijk Joran,dat die een Miljoen vraagt.
  Hij zou meer moeten vragen.
  Het wil nog niet zeggen dat hij vast zit daar en nog geen proces is geweest,dat ie zich letterlijk en figuurlijk moet laten uitkleden door die giftige maatschappij,iemand die voor ergere delicten of daden zit heeft nog meer prive dan dat Joran tot nu heeft gekregen.
  Dat erg domme Peru en die lui daar vragen er toch ook om ze gaan met hem om alsof het een prooi is!!!!

    /   Reply  / 
 3. leor

  De media is ook psychopatisch geworden en gaan voorbij aan waar het om gaat. Van der Slootjes weten niet dat moorden echt niet normaal is. Geen enkele moraal. Ze krijgen door aandacht de kans op voordeel. Waarden en normen veranderen. Anita afpersen zou een leuke volgende stap zijn in dit absurde ROBERT LUDLEM achtige verhaal waarvan ik nog geen einde zie. Volgende Joran moord in een land met stokslagen graag.

    /   Reply  / 
 4. roel

  Juist en als ik naar die foto kijk van Stephanie haar voetjes, dan mogen ze bij Joran ook wel even op zijn poten springen en breken om te weten te komen wat er met Nathalie is gebeurt, toch.

    /   Reply  / 
 5. ed

  Hij heeft groot gelijk. Van mij mag hij zoveel vragen als hij wil.

  @ roel op 30 juni 2010 om 8:28
  Martelen is zeker geen goede manier om betrouwbare bekentenissen te krijgen. Als ze mij een half uurtje met jou alleen laten dan beken jij de moord op Stephany, Natalee, Kennedy én Theo van Gogh

    /   Reply  / 
 6. ed

  Overigens wél eem enorm originele vondst: “Van der Sloot vraagt een slot geld”. Ik sla stijl achterover van zoveel linguistische inventiviteit

    /   Reply  / 
 7. Chris

  Jongens jongens wat een eikel, moet hij nu ook nog geld toe krijgen. Wil hij daar een prosituee voor laten komen of zo. Kan hij die ook nog om het loodje brengen. Laat die vent toch lekker verrotten in de cel

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Nieuws in docu SBS vanuit gevangenis Joran van der Sloot? | Zappen

 9. kim

  Kijk Ik zeg niet dat hij het niet gedaan heeft maar zeg ook niet dat hij het gedaan heeft.
  Ik vindt er een smerig luchtje aan zitten met de amerikanen en hun fbi

    /   Reply  / 
 10. Luc

  Ik stel voor dat ze die klootzak drie maal daags op de pens slaan.

    /   Reply  / 
 11. Pingback: SBS 6 in Kijkcijfer top 10 met derde Joran-docu | Zappen

 12. Robine

  Ik Vind het zelf allemaal erg te toevallig worden, Ik geloof dan ook dat Joran gewoon vrij als een vogel binnenkort de cel verlaat en de vrijheid weer tegenmoet gaat.Ze hebben geen bewijs en mogen hem dan ook niet veel langer meer vasten houden.net zoals wat er met die natalee is gebeurd.
  n dan ook die vader erboven op…doet me zo denken aan 5 jaar terug…zal dan ook niet raar opkijken als er wat meer speelde..zoals inderdaad de hulp van de FBI.

    /   Reply  / 
 13. tyche

  Geen bewijs?
  veel teveel bewijs. Niet alleen van de moord; ook van de afpersingen.FBI doen net als rechters politie, rechercheurs avocaten ,gewoon hun werk. de moordloopbaan van joram te stoppen.

    /   Reply  / 
 14. Robine

  Ja daar doen ze inderdaad hun best voor.maar zo ventje als hij komt hier toch wel uit. hij is iemand die veel liegt en alles verdraait.zie met die moord op natalee.

    /   Reply  / 
 15. Pingback: RTL maandag met ingelaste Joran-uitzending | Zappen

 16. Pingback: John van den Heuvel met RTL Special: Joran Spreekt | Zappen

 17. Pingback: John van den Heuvel naar NBC voor Joran-interview | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>