Lindsay Lohan krijgt drie maanden cel (zie foto’s)

Het is niet allemaal glitter & glamour in het wereldje van de celebs. Gisteren hoorde Lindsay Lohan de rechter in Los Angeles haar drie maanden cel opleggen. De openbare aanklager had in de eerste instantie 30 dagen celstraf geëist, maar de rechter vond deze straf niet hoog genoeg. Naar haar mening had Lindsay willens en wetens de verplichte lessen over alcohol gemist, en daar moest de actrice voor boeten. Nadat ze het vonnis van de rechter had gehoord, barstte de actrice in tranen uit. Lindsay zal naast deze celstraf ook nog eens 90 dagen verplicht af moeten kicken van alcohol. Op 20 juli zal ze in hechtenis worden genomen.

Lees meer over de Internationale sterren op Celeb.blog.nl!

Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM
Lees ook:Lindsay Lohan sexy in GQ Magazine (zie foto en video!)
Lees ook:Jennifer Grey in tranen in ‘Dancing with the Stars’
Lees ook:Lindsay Lohan laat miljonair vanavond zitten
Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lindsay Lohan krijgt drie maanden cel (zie foto’s)

  1. Robine

    Goedzo! zo iemand moeten ze ook aanpakken.misschien krijgt ze haar verstand dan weer terug.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>