BN’ers in ‘Expeditie Robinson’

Bekende Nederlanders zijn door het stof gegaan op een tropisch eiland tijdens de opnames van Expeditie Robinson VIP editie. Onder meer model Kim Feenstra, Nienke Römer, Sebastiaan Labrie en Lange Frans hebben meegedaan aan het programmma. De opnames zijn al geweest en het programma zal vanaf 2 september op RTL5 worden uitgezonden.

Ook presentator Maxim Hartman, presentator Dennis Weening en oud-tennisser John van Lottum strijden mee in het Nederlandse kamp. Dit laat het AD vandaag weten. De Vlaamse kandidaten zijn onder meer presentatrice Martine Prenen, bokser Sugar Jackson en voormalig miss België Tatiana Silva Braga Tavares. De presentatie ligt in handen van Eddy Zoëy en Evi Hanssen.

Wij hebben zo’n vermoeden dat in ieder geval Lange Frans de finale niet gehaald heeft. Hij meldde in juni op Twitter er een maand tussenuit te gaan en zat in het buitenland. Hij keerde echter twee weken later terug wegens “huwelijksproblemen”. Het zou goed kunnen dat Expeditie Robinson op dat moment werd opgenomen…

Lees ook:Video: Expeditie Robinson blijkt de ideale manier om af te vallen
Lees ook:Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen
Lees ook:Zangeres Do doet mee aan Expeditie Robinson
Lees ook:‘Band Aid opname was één groot drugsfeest’
Lees ook:Interview: Fatima Moreira de Melo (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>