‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’

Al maanden voor het huwelijk van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder ging het verhaal dat de Portugees/Italiaanse ontwerpster Maria Karin de trouwjurk zou ontwerpen voor Yolanthe. Uiteindelijk blijkt niemand minder dan onze eigen Nederlandse Mary Borsato de jurk te hebben gemaakt…

Yolanthe zou de jurk in eerste instantie ontwerpen samen met de moeder van Wesley en Maria Karin. Uiteindelijk wilde het allemaal niet zo lukken en nu gaat het gerucht dat de moeder van Marco Borsato, Mary, de uiteindelijke jurk heeft gemaakt. Overigens droeg Yolanthe in het weekend meerdere jurken, waaronder ook een jurk ontworpen door Addy van den Krommenacker.

Lees ook:Maria Karin ontwerpt jurk Yolanthe Cabau van Kasbergen
Lees ook:Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken
Lees ook:Wes en Yo vieren 5 jaar huwelijk met knalfeestje op Ibiza
Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’

 1. Corset-lover

  door Wilma Nanninga
  AMSTERDAM – De Engelse boulevardpers was gisteren snoeihard over de garderobe van het bruidspaar. Wesleys lichtblauwe pak werd neergesabeld als een schot in eigen doel. De trouwjurk, die Yolanthe in de kerk droeg, werd een Disneyjurk genoemd.

  Is dat terecht of kinnesinne? Eerst de jurk! In totaal verwisselde Yolanthe tijdens haar bruiloft zes keer van japon. Van een zalmroze outfit met pailletten van Addy van de Krommenacker op de eerste avond tot de overweldigende trouwjurk met delicate sluier van Maria Karin voor de kerk. Nou, ik vond het vertederend mooi. Haar prachtige decolleté in een bustier, de rok met die hoepel accenten en die werkelijk verfijnde sluier met kwetsbaar kant. Yolanthe was de prinses op haar eigen huwelijk. En als er één dag
  is waarop je zoiets aan mag, dan is het toch wel je bruiloft.

  Volgens Wilma had ze dus een “prachtige decolleté in een bustier ?

  Yolanthe , de bekende “palinghoer” zoals ze door sommige genoemd word had helemaal geen decolleté !
  Der tieten waren in die bustier platgedrukt , ze had gewoon een Corset aan moeten doen strak ingesnoerd waarbij der tieten hoog uitpuilden !

    /   Reply  / 
 2. Robine

  Wat maakt het uit wie nu die jurk van haar heeft gemaakt! zo bijzonder was die bruiloft van hun niet, ze zijn verwaand en staan niet meer met beide benen op de grond! Ik vind het ook een Misselijk wijf om te zien en zeker na het hele jan smit gebeuren, ik geef deze twee 2 jaar en dan gaan ze scheiden want dan zal hij van loop der tijd wel inzien hoe ze in het echt is! dus nog even genieten van die roze zonnebril Wesley!!

    /   Reply  / 
 3. Corset-lover

  Die Volendamse Palinghoer is ‘n echte Geldwolf .
  Heeft Jan Smit enkel ingeruild voor Wesley om zijn grote geld .
  Volgens zeggen schijnt deze teef , die Palinghoer al enige tijd zwanger te zijn .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>