Lindsay Lohan sexy in GQ Magazine (zie foto en video!)

Lindsay Lohan mag op dit moment dan niet al te happy zijn, nu ze haar straf in de gevangenis aan het uitzitten is. Op de Duitse versie van GQ Magazine is ze deze maand in ieder geval nog stralend en sexy te zien en in het blad zelf ging ze zelfs volledig uit de kleren…

Helaas kon Lindsay haar poezelige voetjes niet laten zien in de shoot, omdat ze ten tijde van de fotoshoot een enkelband moest dragen op laste van het OM. Vandaar waarschijnlijk die weinig flatterende laarzen. Zie de behind the scenes video en cover hieronder…

Lees ook:Supermodellen Eva, Claudia en Helena uit de kleren (zie foto!)
Lees ook:Lindsay Lohan doet Madonna
Lees ook:Video: Berber Esha Janssen FHM releaseparty
Lees ook:Lindsay Lohan is een ordinaire dief!
Lees ook:Lindsay Lohan’s naaktfoto’s en video voor Muse Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>