Cindy Crawford gebruikt botox

Er zijn maar weinig modellen die toe zullen durven geven dat ze botox gebruiken. Cindy Crawford komt er nu wel openlijk voor uit. Toch maakt botox haar ook wel bang…

In haar vroege modellen-jaren riep Crawford altijd uit dat ze nooit aan een cosmetische ingreep zou beginnen. Maar nu ze 44 is, heeft ze deze mening bijgesteld. Ze heeft toegegeven de natuur een handje te helpen in de strijd tegen ouderdom en zegt botox te hebben gebruikt. Mocht het nodig zijn, zou ze nu zelfs onder het mes gaan. Aan het blad Ladies Home Journal verteld ze: “Ik heb botox gebruik, maar het maakt me best bang. Plastische chirurgie is erg eng, maar zolang je het niet gebruikt om je gezicht te veranderen vind ik het okee”. Ook zegt ze net als veel vrouwen cellulitis te hebben. Tja, soms zijn modellen ook net gewone mensen…

Lees ook:Cindy Crawford: 46 maar nog steeds bloedmooi en sexy!
Lees ook:Kylie, botox or not?
Lees ook:Victoria Beckham’s modellen zijn te skinny
Lees ook:Oom Kate Middleton zet villa Ibiza te koop
Lees ook:Foto Whitney Houston in doodskist gepubliceerd (zie foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>