‘Victoria Beckham zwanger van een meisje’

De geruchtenstroom draait weer op volle toeren. Voetbalvrouw en Spice Girl Victoria Beckham zou zwanger zijn van haar vierde kindje. Het Australische blad Famous heeft het nieuws zelfs op de voorpagina staan.

Bronnen rond de glamourbabe ontkennen het gerucht, maar een enkeling laat zich zelfs ontvallen dat de vierde spruit een meisje is. De geruchten gaan al langer en werden aangesterkt toen Victoria op diverse feestjes de champagne liet staan. Victoria en David Beckham hebben drie zoontjes; Brooklyn, Romeo en Cruz

Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham
Lees ook:Zoontje van David Beckham rijdt in een Porsche!
Lees ook:Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Victoria Beckham zwanger van een meisje’

  1. Pingback: Victoria Beckham is zwanger! | Glamour

  2. Pingback: Victoria Beckham is zwanger! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>