De Beckhams intiem in de lift

Je hebt wellicht de commercial al eens voorbij zien komen. David Beckham staat in de lift, ega Victoria stapt in de lift en de twee delen een intiem moment samen. Het is de commercial voor David & Victoria Beckham Initimately Yours (for her and him). Het geheel straalt uit wat het koppel is: glamoureus, succesvol, stijlvol en… verliefd.

David Beckham vertelt : “Met Intimately Yours wilden Victoria en ik twee moderne, harmonieuze geuren creëren die zowel onze individualiteit als ons samenzijn zouden weergeven. Wij geloven ten stelligste dat je jezelf alleen volledig aan de ander kunt geven door jezelf te zijn.”

Victoria Beckham voegt daaraan toe: “Intimately Yours For Him en For Her zijn een sensuele viering van liefde en verlangen in de moderne, hedendaagse wereld. Ze zijn ontworpen voor zelfverzekerde mannen en vrouwen die heel gepassioneerd en spontaan leven en liefhebben, en die hun eigen intieme momenten durven te creëren. Om deze speciale momenten te kunnen vinden, hebben David en ik ‘date nights’. Dan gedragen we ons alsof we vreemden zijn voor elkaar, zodat we het spannende begin van een relatie opnieuw kunnen beleven.”

En de geuren? Die zijn heerlijk. De vrouwelijk variant is sensueel en bloemig. De herengeur is heerlijk fris en een tikje zwoel, maar mannelijk. Beide geuren scoren bij ons erg goed voor de zomer. De flacons zijn elegant, trendy en hebben een luxe uitstraling, maar toch is de geur al verkrijgbaar vanaf 19,50 euro (eau de toilette 30 ml voor heren, 15 ml voor dames).

Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer
Lees ook:Win een David Beckham pakket voor hem of haar!
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Video: Victoria Beckham kan lachen!
Lees ook:Victoria Beckham shopt voor één miljoen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Beckhams intiem in de lift

  1. Loeder

    Ben benieuwd naar de geuren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>