Cheryl Cole sexy in kalender fotoshoot

Hot hot hot. Enkele maanden terug deed zangeres Cheryl Cole een fotoshoot voor haar nieuwe kalender van volgend jaar en die is hotter dan hot en inmiddels te koop. De kalender van de 27-jarige zangeres toont vooral veel vlees en de foto’s zijn dan ook sexy as hell.

Zo kijkt ze ons onder meer sexy aan in een balletpakje, in juli heeft ze een kort jurkje aan met een decolleté tot aan haar navel, in augustus leunt ze sexy tegen een muur in hotpants en ga zo maar door. De kalender is te bestellen bij Danilo via deze link.

Foto: danilo

Lees ook:Video: Kylie Minogue sexy op kalender
Lees ook:Stewardessen uit de kleren voor het goede doel (zie video)
Lees ook:Video: Olcay Gulsen toont sexy EK jurkje
Lees ook:Pirelli Kalender 2009 (the making of)
Lees ook:David Beckhams Kalender 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>