Kim Kardashian naaktfoto’s gelekt!

Kim Kardashian heeft geposeerd voor Playboy en ook zou er een sekstape van haar gelekt zijn, maar nu zijn er ook nog eens exclusieve foto’s naar buiten gekomen, die alleen door leden van de Playboy Cyber Club gezien mochten worden…

De website Radaronline.com heeft de foto’s online gezet. Het gaat om foto’s uit een Playboyshoot die Kim in 2007 deed. De website plaatste de niet eerder gepubliceerde foto’s. Kim liet eerder dit jaar nog weten spijt te hebben dat ze ooit voor Playboy poseerde. “Ik voelde er me niet gemakkelijk bij” zegt ze, maar daar is op de foto’s weinig van te merken. Zie de mooie kiekjes hier.

Lees ook:Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen
Lees ook:Naaktfoto’s Marianne Timmer online
Lees ook:Christina Curry plaatst naaktfoto op Twitter (zie foto!)
Lees ook:Dannii Minogue ging bloot om schulden af te betalen
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kim Kardashian naaktfoto’s gelekt!

 1. jim

  this is awesome man

    /   Reply  / 
 2. Sierbestrating

  Er wordt nogal veel uitgelekt bij Kim Kardashian. Toeval?

    /   Reply  / 
 3. mvr. janssen

  hahaha
  lekker voor der

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>