Kylie Minogue komt naar Nederland!

Glamourgirl Kylie Minogue komt naar Nederland. The Showgirl Returns! De zangeres zal Nederland aandoen als onderdeel van haar ‘Aphrodite – Les Folies Tour 2011 en zal op donderdag 17 maart in GelreDome XS in Arnhem staan. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Deze tournee belooft een absolute mijlpaal in de carrière van Kylie Minogue te worden. Ze is van plan een livespektakel te maken dat zelfs haar eigen eerdere baanbrekende shows overtreft. Kylie heeft al gewerkt aan een aantal concepten voor de tour en zegt hierover: “De reactie op ‘Aphrodite’ is absoluut ongelooflijk geweest en heeft mij en mijn creatieve team geïnspireerd om een nieuwe show te ontwikkelen die ons allemaal gaat meenemen op een euforische reis van vreugde, opwinding en glamour. Ik kan niet wachten om te gaan touren en al mijn fans te zien in 2011”.

Kylie Minogue breekt als zangeres wereldwijd door in 1987 met haar debuutsingle ‘The Loco-Motion’. Ook in de jaren daarna staat ze met grote regelmaat in de hitlijsten. Zo scoort ze in 2001 internationaal een enorme hit met het nummer ‘Can’t Get You Out Of My head’. Dit nummer was in 2001 de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. Kylie Minogue heeft in haar carrière 43 internationale hitsingles uitgebracht waaronder een aantal duetten met grote sterren als Robbie Williams.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 – 1010 2020 (45 cpm).

Lees ook:Spandau Ballet komt naar Amsterdam!
Lees ook:Video: Kylie Minogue sexy op kalender
Lees ook:Hardwell op Mysteryland 2014!
Lees ook:Kylie, Sienna en Claudia geven zich bloot voor borstkanker
Lees ook:Vriend Kylie Minogue naakt op cover!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>