Dewi Pechler nam clip op in Las Vegas

Je hebt hem vrijdag waarschijnlijk wel gemist, Dewi’s Diary op Glamourblog.nl. Dewi was afgelopen week even te druk om haar dagboek te schrijven, want Dewi reisde af naar Las Vegas, om haar videoclip op te nemen bij haar nieuwe top 10 single ‘Sour’. De nieuwe hit van Dewi staat momenteel hoog genoteerd op nummer 7.

Dewi Pechler vertrok afgelopen zaterdag met haar team naar Nevada. Het was haar eerste keer naar ‘The States’. “Ik was erg onder de indruk “ zegt Dewi. “Het was allemaal heel onwerkelijk. Ik mocht verblijven in het prachtige Planet Hollywood Hotel aan de bekende ‘Strip’ in Las Vegas. De circa zeven km lange ‘Strip’ oftewel ‘Las Vegas Boulevard’ is het hart van Vegas. Hier bevinden zich de meest legendarische hotels van de stad. En dan ben je daar ineens…. De eerste dag zat ik sprakeloos uit mijn raam te kijken, dat rechtstreeks op de strip uit keek. Al snel lag ik in het helemaal geweldige Planet Hollywood zwembad. Ik was bijna vergeten dat ik er heen was gegaan om te werken. Al met al was het een super belevenis!..”

Las Vegas is echt een paradijs op aarde, echter Dewi heeft ook hard moeten werken om de videoclip en geplande fotoshoots voor elkaar te krijgen. Zo gingen zij en haar ‘crew’ naar Red Rock Canyon, op 20 minuten rij afstand van Las Vegas voor een fotoshoot. “Met een temperatuur van ruim 43 graden was het een uitdaging om er nog fris en fruitig uit te zien”, aldus Dewi. Red Rock Canyon is een nationaal park bekend om haar rode rotsstenen. In het park zijn verschillende wandelroutes uitgezet, maar ook met de auto is het prachtig om hier rond te rijden.

Daarnaast heeft Dewi zich vooral letterlijk in Vegas gestort. Van de Playboy Club – waar haar nieuwe single Sour gedraaid werd – tot aan het bezoeken van Las Vegas shows en het maken van een helicopter vlucht over de Strip. Meer over Dewi’s Las Vegas trip lees je a.s. vrijdag in een nieuwe editie  van Dewi’s Diary op Glamourblog.nl!

Lees ook:Dewi neemt clip ‘Sour’ op in Las Vegas
Lees ook:Dewi goes Las Vegas; video clip ‘Sour’
Lees ook:Dewi schittert op haar eigen feestje (zie foto’s en video!)
Lees ook:Dewi alsnog in Playboy
Lees ook:Dewi onthult Playboy foto’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>