Celebs massaal aan de ‘boob job’

Victoria Beckham, Scarlett Johansson, Kate Moss, Sienna Miller, Katie Holmes en Eva Mendes zijn enkele namen die helemaal om zouden zijn voor een ‘boobjob’. Maar dan niet een waar een operatie aan te pas komt. Zijn zouden allemaal een borstvergrotende gel gebruiken… uit een potje dus!

Het merk Rodial claimt de allereerste operatievrije borstvergroting Zij garanderen een volumetoename van de cupmaat met 8,4 % binnen 56 dagen. De boob job zou het alternatief zijn voor vollere, stevigere borsten voor dames die niet onder het mes willen gaan.

De gel zou in synergie met de lichaamseigen vetcellen. Na het eten bewegen vetcellen in het lichaam en de boob job gel blokt het vet in het gebied waar het product is aangebracht; de borsten en decolleté. Een geleidelijke toename van de cupmaat zou binnen 56 dagen waarneembaar zijn, net als het liftende en verstevigende effect. Iets wat ook niet onopgemerkt is gebleven bij de grote sterren der aarde. Zo zijn Victoria Beckham, Scarlett Johansson en Eva Mendes helemaal weg van de Rodial boob job. Het is algemeen bekend dat de dames die in Hollywood de rode loper betreden er alles aan doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Toch zijn er nog steeds veel dames die niet operatief aan zich willen laten sleutelen. Rodial biedt voor deze groep uitkomst. Inmiddels mag het merk grote namen als  Kate Moss, Sienna Miller en Katie Holmes tot hun vaste klantenkring rekenen.

Rodial boob job bevat een natuurlijke phytosterol (uit een Aziatische wortel) die actief is in de vetlaag onder de huid. Het product is parabeenvrij. Naast het verstevigende en liftende effect herstelt het ook de conditie van de huid. Dagelijks zacht inmasseren met ronddraaiende bewegingen totdat de gel is geabsorbeerd en binnen twee maanden heb je een vollere decolleté.

De gel kost € 138,- per flacon en is onder meer verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd naar het resultaat van deze gel…

Lees ook:Simona Halep heeft borsten laten verkleinen
Lees ook:Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph
Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!
Lees ook:De boobjob van Nicolette van Dam
Lees ook:De borsten van Victoria Beckham

1 Reacties // Reageer

One thought on “Celebs massaal aan de ‘boob job’

  1. Corset-lover

    De vrouw van David Beckham zou in 1999 een borstvergroting hebben ondergaan. Ze zou toen van cup 75A naar 75D zijn gegaan. Twee jaar later werd dit dubbel D. Met de derde operatie vorig jaar ging ze naar cup 75B, een doorsnee maatje dus. En nu een borstvergrotende gel gebruiken ?
    Victoria Beckham had beter haar implantaten in der borsten laten zitten , die volle dubbel D borsten stonden haar goed .
    Misschien beter een creme te nemen om haar gezicht mee in in te smeren waardoor er ooit eens een spontane lach te voorschijn komt ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>