Antonie Kamerling begraven

Antonie Kamerling, die zichzelf vorige week van het leven beroofde, is dinsdag in besloten kring begraven in Amsterdam. In de ochtend was er een rouwplechtigheid voor familie en vrienden in het Amstel Hotel. Hierbij waren ook veel collega’s uit het vak aanwezig, zoals Reinout Oerlemans (die in boxershort en jaquet verscheen), Barry Atsma, Rick Engelkes, Peter Paul Muller en Beau van Erven Dorens.

Rond drie uur werd Antonie naar zijn laatste rustplaats gebracht op begraafplaats Zorgvliet. Onder meer Albert Verlinde droeg de kist. De 44-jarige acteur en zanger laat zijn vrouw, actrice Isa Hoes, en twee kinderen achter.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Nel Veerkamp begraven in kist met 756 Swarovski steentjes
Lees ook:Beau naar SBS!
Lees ook:Beau wint Emmy met The Phone
Lees ook:Robert ten Brink krijgt Het Zesde Zintuig
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>