Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!

Een flink relletje in Showbizzland. Danielle Frederiks, de vrouw van rapper Lange Frans, werd gisteravond gearresteerd, omdat ze in het bezit was van een vuurwapen. De 26-jarige werd in overspannen toestand, samen met haar moeder, opgepakt toen zij met het geladen pistool op weg was naar het huis van Baas B.

Daniëlle was van plan verhaal te halen bij Baas B., die er door Lange Frans van wordt beschuldigd grote financiële problemen te hebben veroorzaakt. De politie kreeg een tip dat de vrouwen met het vuurwapen onderweg waren. Daniëlle en haar moeder werden klem gereden in de straat waar Baas B woont. Naar verluidt zou er een celstraf van drie maanden staan op wapenbezit.

Lange Frans liet vanmorgen in een reactie nog weten dat hij geen idee had hoe Daniëlle aan het wapen was gekomen. Maar het is niet de eerste keer dat zij in aanraking komt met een vuurwapen. Wat blijkt? Daniëlle heeft schietles. Drie weken geleden postte Frans nog een foto op Twitter, waarop zijn vrouw een vuurwapen in de hand heeft.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Video: Danielle, vrouw Lange Frans, in hoger beroep
Lees ook:‘Lange Frans en Daniëlle uit elkaar’
Lees ook:Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>