Anouk en Dox uit elkaar

Anouk en rapper Unorthadox zijn uit elkaar. Vorige week gingen er al geruchten dat het stel niet meer bij elkaar zou zijn, maar pas vandaag werd door Anouk bevestigd aan RTL Boulevard dat zij en Dox inderdaad niet meer samen zijn.

Anouk zou de relatie verbroken hebben en laat zelfs de DOX tattoo die ze liet zetten verwijderen. Op 31 maart beviel Anouk van zoontje Jesiah, dat ze samen met Dox kreeg. Anouk was eerder getrouwd met Remon Stotijn, waarmee ze drie kinderen heeft.

Lees ook:Anouk is zwanger!
Lees ook:Zangeres Anouk aan het bevallen
Lees ook:Anouk zwanger!
Lees ook:Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)
Lees ook:Anouk: Dox ging vreemd met (minstens) 8 vrouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>