Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy

Het gerucht ging al eerder en alhoewel ze ooit stellig riep nooit uit de kleren te gaan voor het mannenblad, is nu bevestigd dat Birgit Schuurman in het kerstnummer inderdaad uit de kleren zal gaan voor Playboy.

Playboy bevestigde het gerucht donderdag. Op de website van het blad is alvast een voorproefje te zien van de actrice, waar overigens nog niet veel bloot op te zien is. Birgit is binnenkort in de film De Eetclub te zien. In 2008 riep de zangeres dat ze niet naakt in een ‘rukblaadjes zoals de Playboy’ wilde staan. Daar is ze blijkbaar op teruggekomen.

Foto: Playboy.nl

Lees ook:De Playboy shoot van Birgit Schuurman
Lees ook:Sterrencast in film De Eetclub
Lees ook:Video: Katja en Birgit sexy in Blackout
Lees ook:‘Dewi Pechler de volgende BN’er in Playboy’ (foto’s!)
Lees ook:Penelope Cruz uit de kleren in nieuwe film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>