Ruud de Wild stript tijdens vrijgezellenfeest Charlie

Binnenkort is er weer een feestje in Meerdijk (Goede Tijden Slechte Tijden). Ondanks de geldzorgen van Rik (Ferry Somogyi) en Charlie (Lieke van Lexmond) lijkt er toch een romantische trouwerij aan te komen. Sjors (Inge Schrama), Lorena (Gigi Ravelli) en Bianca (Cynthia Abma) organiseren een vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid en daarop zal niemand minder dan Radio 538- DJ Ruud de Wild strippen voor Charlie… wij zeggen: uit die broek!!!

Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen KidV in GTST
Lees ook:Backstreet Boys treden op bij huwelijk in GTST
Lees ook:Playboy wil Estelle Gullit en Gigi Ravelli
Lees ook:Video: Gigi Ravelli doet het met zombies
Lees ook:Vrouw Ruud de Wild heeft een ander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>