Gwen Stefani en haar Harajuku Lovers


Gwen Stefani, we love her style! Een van de grootste stijliconen uit de showbizz naar ons idee. Haar stijl komt ook terug in de Harajuku Lovers, waarvan we Lil’ Angel in onze postbus mochten ontvangen.

Lil’ Angel draagt een babydoll overgooier met een gedetailleerde halslijn. Kant en een grote strik accentueren de hals van de overgooier. Het onderste gedeelte heeft een geplooid rokje met een golvende zoom van kant met een hartjespatroon als versiering. Onder haar overgooier draagt ze een klassiek shirt met gepaspelde naden. De klassieke, elegante, gothic Lolita look van Angel is compleet door een zwart‐wit kantje en lint. Aan haar voeten draagt ze houten plateauschoenen.

Maar deze “Wicked Style” Harajuku Lover is natuurlijk meer dan een stijlicoon op miniformaat. Dit fashionitem bevat namelijk ook nog eens een heerlijke eau de toilette. Samen met haar vier andere “Wicked Style” vriendinnen is ze sinds begin januari 2011 verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en alleen in de 10 ml’s.

De adviesverkoopprijs van de ‘Wicked Style’ Girls is € 19,95.

Lees ook:Glamour met een attitude!
Lees ook:Video: BN’ers onder de indruk van Wicked
Lees ook:Bekend Nederland op groene loper voor Wicked (zie foto’s)
Lees ook:Video: Demy de Zeeuw de meest fashionable voetballer
Lees ook:Tweede kindje op komst voor Barbara Barend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>