‘Johnny de Mol en Bridget Maasland uit elkaar’

Johnny de Mol en Bridget Maasland zouden niet langer een setje zijn. Het stel zou tijden een vakantie op Bali flinke ruzie hebben gehad, waarna Bridget haar koffers heeft gepakt en naar Nederland is vertrokken.

Dit meldt Shownieuws vandaag. Bridget zou na Bali, waar Johnny al een tijdje was om zijn verjaardag te vieren, samen met Johnny naar Australië doorvliegen om kennis te maken met het halfzusje van Johnny. Tijdens een diner zouden de twee knallende ruzie hebben gekregen. Bridget vertrok vervolgens naar Nederland en Johnny is alleen doorgevlogen naar Australië. De relatie zou verbroken zijn. Het management heeft bevestigd dat Johnny in Australië is en Bridget weer terug is in Nederland, maar wil niet ingaan op de geruchten van een breuk. Johnny en Bridget hebben sinds september 2010 een relatie.

Lees ook:Johnny de Mol en Bridget Maasland definitief uit elkaar
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”
Lees ook:Bridget “betrapt” met Johnny in de auto!
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Johnny de Mol en Bridget Maasland uit elkaar’

  1. was te verwachten

    tsja, het was te verwachten hé?

    de kleine mannetje, Johnnytje kwam erachter , dat mevrouw nooit zich zelf is, maar nep.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>