Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue

Victoria Beckham gaat mogelijk uit de kleren op de cover van Vogue. Zwanger en wel. Anna Wintour zou al helemaal enthousiast zijn over het idee. Claudia Schiffer poseerde al eerder naakt en hoogzwanger op de cover…

Andere celebs gingen haar voor op andere magazines. Zo stond Demi Moore met dikke buik op de cover van Vanity Fair, Christina Aguilera deed het op de Marie Claire en Britney Spears op Bazaar. De deal tussen Victoria en Vogue is nog niet getekend, maar naar verluidt zijn beide partijen al in gesprek over het idee en lijkt het nog maar een kwestie van tijd (en een dikkere buik) dat de shoot plaats gaat vinden. Victoria en haar man David Beckham lieten onlangs weten een meisje te verwachten.

Foto: Vogue

Lees ook:Victoria Beckham op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:Claudia Schiffer naakt én zwanger op cover Vogue
Lees ook:Video: Victoria Beckham kan lachen!
Lees ook:Victoria Beckham editie van de Range Rover
Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>