Quinty Trustfull in Playboy?

Quinty Trustfull (39) zou binnenkort misschien wel eens naakt te zien kunnen zijn in Playboy. Hoofdredacteur Jan Heemskerk zou haar graag in het blad hebben. Dit vroeg hij vanmorgen live in de uitzending van Koffietijd.

Quinty verslikte zich bijna in haar koffie toen Jan Heemskerk de vraag op tafel gooide. De dames vroegen aan de hoofdredacteur wie hij zelf nog eens graag in Playboy zou willen zien, waarop Jan antwoordde: “Nu ik er toch ben ga ik het gewoon vragen, waarom jij niet Quinty? De meisjes van Koffietijd, ik zie het helemaal voor me!”. Quinty probeerde de vraag te omzeilen en wilde nog geen antwoord geven op het voorstel. Dus wie weet…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Video: Quinty Trustfull haalt bevestiging uit succes
Lees ook:Jan Heemskerk vertrekt bij Playboy
Lees ook:Video: Britt Dekker zegt ja tegen Playboy
Lees ook:Video: ‘Britt Dekker naakt in Playboy’
Lees ook:Playboy Stacey verkocht beter dan Amanda Krabbé en Britt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Quinty Trustfull in Playboy?

  1. Hans

    Quinty is een bloedmmoie vrouw die ABSOLUUT in de playboy moet!!!
    Maar dan wel helemaal naakt, niet van die suffe foto’s met een deken of een handdoek of een kledingstuk nog aan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>