Arie Boomsma is weer vrijgezel!

Een nieuwtje waar heel veel dames blij mee zullen zijn. Arie Boomsma, die eeuwig trouw leek te zijn in zijn relatie met zijn vriendin Kieu, is weer vrijgezel. Arie liet ooit weten dat hij maar één bedpartner had gehad en dat was Kieu.

In 2005 was het stel ook enige tijd uit elkaar, maar kwamen weer bij elkaar toen Arie ontdekte dat Kieu toch de liefde van zijn leven was. In totaal waren de twee veertien jaar bij elkaar. In de zomer van 2010 heeft het stel zelfs in Californië de huwelijksgeloften uitgewisseld, maar omdat Arie en zijn vriendin Kieu niet voor de wet trouwden, is het huwelijk in Nederland niet rechtsgeldig. Eind 2010 leken er al kleine barstjes in de relatie te komen, toen Arie in een interview uitsprak dat hij twijfelde of hij zijn vriendin wel gelukkig maakte.

Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:En God schiep Arie
Lees ook:Arie Boomsma gaat kaal! (zie foto!)
Lees ook:Prins William en Kate Middleton gaan trouwen!
Lees ook:Arie Boomsma morgen weer aan de slag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>