Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!

Wij moesten wel even een paar keer kijken, maar ze is het echt: Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol‘s Barbie. Leco van Zadelhoff toverde de doorgaans ordinaire Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, om tot een mooie stijlvolle vrouw.

De fotosessie was voor de speciale trouweditie van Beau Monde. Ze werd hiervoor in een schitterende bruidsjurk gestoken, haar haar werd opgestoken en haar make-up werd gedaan door Leco. Het resultaat mag er zijn. Overigens gaan er ook geruchten dat er een naaktfoto van Barbie in omloop zou zijn. Barbie ontkent echter dat zij niet degene op de foto is. Eerder doken ook al naaktfoto’s op van Oh Oh Cherso‘s Roos.

Foto: Beau Monde

Lees ook:Lieke van Lexmond stijlvolste glamourvrouw
Lees ook:De sextape van Rihanna!
Lees ook:‘Sylvie van der Vaart gaat vreemd!’
Lees ook:Sterren Kerststerrencircus bekend
Lees ook:Naaktfoto’s Oh Oh Cherso’s Roos opgedoken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!

  1. ares.b

    mooie jurk!, perfecte look! , meer samantha & michael op de buis! ,groetjes a.

      /   Reply  / 
  2. ares.b

    veel geluk met jullie 2e zwangerschap! wauw cool! groet ares bandhoe.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>