Enrique Iglesias duikt onder shirt bij fan

Oh la la, die Enrique Iglesias… Tijdens zijn concert in Hasselt op 4 april j.l. haalde hij een dame op het podium. Na wat sensuele moves en nadat de fan zijn buik likte, dook Enrique onder het shirt van de vrouw. Wat daar gebeurde is niet helemaal duidelijk, maar voor de vrouw smaakte dit naar meer en trok ze haar shirt helemaal uit, waardoor ze in BH op het podium stond. Hierna liet hij de dame in kwestie onder zijn shirt kruipen. Lucky girl! Wij vragen ons af of zijn vriendinnetje Anna Kournikova erg happy zal zijn met deze beelden…

Zie ook deze video.

Lees ook:Esmee Denters doet het met Enrique
Lees ook:De ‘verboden’ masturbatie video van Enrique Iglesias
Lees ook:Anna Kournikova gewond bij een bitchfight
Lees ook:De ‘nippleslip’ van Hind!
Lees ook:Moeder Anna Kournikova gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>