Erben Wennemars fotografeert lingeriemodellen

Gisteren werd voormalig prof-schaatser Erben Wennemars in Amsterdam gespot als fotograaf van lingeriemodellen. Maakt Erben een carrière-switch? Wellicht. Vooralsnog was dit een eenmalige actie, maar Erben laat weten dat het fotograferen van de modellen wel een droom is.  “Ik heb altijd al lingerie-fotograaf willen worden.” laat hij weten.

Het was een ludieke en spontane actie. Erben Wennemars was in een fotostudio in Amsterdam om namens Achmea Rob Heilbron, mede-eigenaar van  het Nederlandse lingeriemerk Sapph, te interviewen over het onderwerp ‘pensioen’. Nu mag de Nederlandse Hugh Heffner en geboren bon-vivant net de 65 zijn gepasseerd, met pensioen gaan zal Rob Heilbron nooit doen. Dat werd ook Wennemars snel duidelijk.

Dinsdag 10 mei vond er in Amsterdam een fotoshoot plaats, waarbij maar liefst 21 Sapph-modellen aanwezig waren, onder wie Inge de Bruijn, K-1 fighter Remy Bonjasky, actrice en topmodel Dorien Rose en ‘Sterren Dansen op het IJs’-schaatser en zanger Joel Geleynse. Erben wilde het ook even proberen. Hij ging niet uit de kleren, zoals collega topsporter De Bruijn, maar stond heel even achter de camera. “Dat wil toch iedereen, één dagje lingerie-modellen fotograferen”, aldus de breedgrijnzende Wennemars.
Zie de videoreportage hieronder.

Foto’s: Reinder Weidijk


Video: Brian Teuwen

Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Erben Wennemars neemt koffer Maxima mee!
Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs
Lees ook:Joel Geleynse presenteert CD (zie foto’s!)
Lees ook:Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>