Sexy foto’s van Yolanthe opgedoken

Op YouTube is een filmpje opgedoken met sexy foto’s van Yolanthe Cabau van Kasbergen. De foto’s zouden zijn geschoten in Los Angeles met een Blackberry en niet bewerkt zijn. Het hoe en waarom van de foto’s is niet duidelijk. Misschien een viral voor Blackberry? Manlief Wesley Sneijder is duidelijk trots op zijn vrouw. Op Twitter laat hij weten: “Isn’t she lovely? Check this out!” Zie de video met de foto’s hieronder.

Lees ook:Wesley Sneijder is niet verliefd op Yolanthe
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken
Lees ook:Yolanthe als sexy bruidje (zie foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>