Patricia en Patty samen ‘over de vloer’?

Patricia Paay en Patty Brard zijn aan het bekijken of ze samen een televisieprogramma kunnen gaan doen. Dit vertelden de twee gisteren in Life4You bij Carlo en Irene. Het idee is om a la Geer & Goor een soort ‘Over de vloer’ te maken, maar dan zouden de dames in het programma opdrachten gaan doen voor het goede doel.

Patty Brard, die sinds vorige week haar baan bij SBS kwijt is, zit dus niet stil. Ook Patries zit niet stil. Zij heeft een single opgenomen met de titel Gay Sera Sera, die wordt gelanceerd tijdens de Gay Pride in Amsterdam, die van 4 tot en met 7 augustus plaatsvindt. Ook een uptempo versie met de titel Que Sera Sera, een klassieker van Doris Day, zal op single verschijnen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Video: Patricia Paay lanceert nieuwe single
Lees ook:Patty Brard en Tygo Gernandt hadden seks!
Lees ook:Patty Brard moet huis uit!
Lees ook:Patty Brard naakt in de etalage?
Lees ook:Gerard Joling met Nederlandse versie Ai Se Eu Te Pego (zie videoclip!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>