Styliste Danie Bles getrouwd

Styliste Danie Bles heeft donderdagochtend haar ja-woord gegeven aan haar verloofde Joris. De twee trouwden vandaag in Naarden-Vesting in het bijzijn van familie en vrienden, waaronder Winston Gerschtanowitz, Renate Verbaan en Nikkie Plessen.

In juli geven Danie en Joris elkaar nogmaals het ja-woord op het Italiaanse eiland Capri, gevolgd door een groot feest dat enkele dagen zal duren. Danie is onder meer styliste van presentatrices Lieke van Lexmond, Leontine Borsato en Chantal Janzen voor hun nieuwe programma’s. Voor haar huwelijk kleed ze onder meer Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Nikkie Plessen.

Lees ook:Leontine Borsato Best Geklede Vrouw van Nederland
Lees ook:Veel BN’ers bij lancering TOV Essentials
Lees ook:Lieke van Lexmond is het best gekleed
Lees ook:BN’ers Mixen en Matchen massaal
Lees ook:Scheiding Rafael en Sylvie van der Vaart een mediahype

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>