Supermodellen in videoclip Duran Duran

Duran Duran pakt naar verluidt flink uit in de videoclip voor de nieuwe single Girl Panic. Zij trekken helemaal in stijl met hun glamour image voor de clip een blik supermodellen open. En dan hebben we het niet bepaald over de minste namen: Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Helena Christensen en Yasmin le Bon (model en vrouw van leadzanger Simon) zouden te zien zijn in de clip, die geïnspireerd zou zijn op de clip voor Freedom van George Michael. Als dat gerucht inderdaad waar is, zouden we dus dit mogen verwachten. Wij zijn benieuwd! Luister hier alvast naar Girl Panic. Zodra we de clip hebben, zie je deze uiteraard hier.

Lees ook:Fans Duran Duran gedupeerd na faillissement The Hague Jazz
Lees ook:Glamrock is back, Duran Duran returns
Lees ook:Duran Duran komt naar Nederland
Lees ook:Wham! Andrew Ridgeley wordt (kaal en) oud
Lees ook:Duran Duran niet naar Den Haag dit weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>