Fucking Vette t-shirts van Britt

Britt Dekker, bekend van de tv-programma’s Take Me Out en Echt Meisjes in de Jungle, timmert lekker aan de weg. Na een eigen single met de titel Fucking Vet, komt de Purmerendse nu ook met een eigen T-shirt-lijn.

Op de T-shirts teksten die we al eerder hoorden uit de mond van de blonde troela. Naast ‘F*cking Vet’ zijn er ook shirts met teksten als ‘Do you know the way to the plee’, ‘Ik hou wel van een feessie’ en ‘Van mij word je niet slimmer hoor’. Grappig detail is dat in laatstgenoemde tekst ‘word’ eerst met dt werd geschreven. De T-shirts zijn te koop via www.zeroteez.nl Britt is ook dagelijks te volgen op RTLXL samen met Ymke in De Zomer van Britt en Ymke.

Lees ook:Eigen ‘realitysoap’ voor junglebabes Britt en Ymke
Lees ook:Britt Dekker: dom of een geoliede marketingmachine?
Lees ook:Madonna zegt sorry na gebruik ‘Nigga’
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Video: ‘Britt Dekker naakt in Playboy’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fucking Vette t-shirts van Britt

  1. bart

    Zelf wat bedenken en laten drukken bij de eerste de beste custom t-shirt winkel…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>