Betty Ford (93) overleden

Betty Ford is overleden. De naam van de oud-presidentsvrouw zullen de meesten in glamourland vooral kennen van de Betty Ford Clinic Center, een kliniek die zij oprichtte om mensen van hun verslaving af te helpen. Bekende Hollywoodsterren zoals Lindsay Lohan, Johnny Cash en Elizabeth Taylor werden in het Betty Ford Center opgenomen om af te kicken.

Betty werd zelf in de periode van 1978 tot 1982 behandeld voor haar verslaving aan pijnstillers en alcohol. Dat bracht haar op het idee om een eigen kliniek op te richten. Betty stond bekend om haar vooruitstrevende ideeën. Ze was een voorvechtster van vrouwenrechten en het recht op abortus.

Lees ook:Eigen kledinglijn voor Golden Girl Betty
Lees ook:Lindsay Lohan krijgt drie maanden cel (zie foto’s)
Lees ook:Kicken wil Michael Jackson straat
Lees ook:Acteur Jeff Conaway (60) overleden
Lees ook:Friso in Wellington Hospital in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>