Amy Winehouse (27) dood gevonden

Amy Winehouse is overleden. De zangeres werd volgens de Britse zender Sky News dood aangetroffen in haar appartement in Camden in Londen. Het zou hier mogelijk om een overdosis gaan.

De politie heeft de dood van de zangeres bevestigd. Amy werd om 16.54 uur dood gevonden door ambulancepersoneel in haar woning. De afgelopen maand annuleerde de zangeres reeds een reeks optredens. Gedurende haar hele carrière kampte ze met drank- en drugsproblemen.

Amy werd slechts 27 jaar en kan zich met haar dood scharen in het rijtje van The Club of 27; Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, Janis Joplin en Kurt Cobain, die allen niet ouder werden dan 27 jaar.

Lees ook:Courtney Love verliest voogdij over dochter
Lees ook:Zangeres Whitney Houston (48) overleden
Lees ook:2009: Zij die ons zijn ontvallen
Lees ook:Gouden Kooi’s Brian vrijgesproken van mishandeling
Lees ook:Whitney Houston’s ‘zoon’ krijgt deel fortuin

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amy Winehouse (27) dood gevonden

 1. barlo

  rest in peace

    /   Reply  / 
 2. dennis

  Opvallend is de ruime aandacht van kranten en tv voor haar overlijden. OP sociale media en bijv iTunes valt het mee. In Engeland is er nog geen massa rouw zoals bij Lady Di. Opmerkelijk. http://bit.ly/p6uepx

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Sterren nemen afscheid van Amy Winehouse | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>