Video: Keith Bakker bekent seksuele grenzen te hebben overschreden

Verslavingsdeskundige Keith Bakker heeft vandaag tijdens een hoorzitting in de rechtbank in Amsterdam verklaard onschuldig te zijn aan seksueel misbruik. Wel heeft Bakker (50) bekent seksuele grenzen te hebben overschreden met twee van zijn cliënten. Negen dames dienden een klacht in tegen de verslavingsgoeroe. De zaken zouden gespeeld hebben tussen december 2007 en december 2010. Bakker werd hiervoor in april aangehouden.  Bakker zal minstens nog een maand vast blijven zitten.

Lees ook:Keith Bakker voor vijf jaar de cel in
Lees ook:Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot
Lees ook:Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy
Lees ook:‘Sonja Bakker en Rik Felderhof wel een relatie’
Lees ook:De naaktfoto van Madonna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>